Opinie Dzień Jajka i Króliczka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

powinni napisać.. poziom trudności średni /... i nie do wykonania ...bez zakupu koszyczka.... koszyczek na święconkę to ja już mam ... nie kupię ..

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2022
  2. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Powariowali z tymi wymaganiami...koszyczek powinnien być opcjonalny, dla osób które mogą sobie na niego pozwolić i chcą szybciej uporać się z eventem, a nie wymogiem do jego skończenia!-.- Odpuszczam, gra nie warta świeczki, nagrody bez szału, więc nawet nie będę niczego żałować. Skorzystam również z okazji i wszystkim Farmerom życzę zdrowych i spokojnych świąt w gronie najbliższych:)

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Otrzymaliśmy informację, że możemy się spodziewać pewnych korekt. Gdy pojawią się konkrety, zaktualizujemy FAQ:)

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Czyżby zmiękli ? ;) Tym,którzy się mimo wszystko podejmą wykonania całości - gratuluję :inlove: A wszystkim juz teraz życzę wesolych swiąt!

5. 6elka4

6elka4 Baron forum

Witam. Coś zrobię przed i po świętach. Ciekawe jak zmienią się wymagania czekam z niecierpliwością na ile BP się ugnie. Pozdrawiam.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

FAQ został zaktualizowany :)

7. abask

abask Fanatyk forum

Zrobię chyba lewe i prawe skrzydło a środek sobie odpuszczę ( chyba)
    Nie wiem jakie zmiany zaszły ale sianie na polu eventowym takich ilości roślin to porażka.
    Świąteczne eventy powinny być łatwe i przyjemne a nie katorgą.

Pogodnych Świąt i już Wam daruję jajeczka :)

8. jatar1946

jatar1946 Czeladnik forum

abask te jajeczka zapewne zrobione przez Ciebie bardzo ładne

9. filip56702

filip56702 Okazjonalny autor

Było: 10570 cudownej rośliny wielkanocnej (krótkiej)
    2170 Wielkanocnej lilii (długiej)

Jest: 9910 Cudownej rośliny wielkanocnej (krótkiej)
    2060 Wielkanocnej lilii (długiej)

Obniżyli wymagania ale bez wstawania po nocach event raczej niemożliwy do ukończenia

10. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Witam , BP to jednak jajcarze oczywista oczywistość nie robię leżaczek a wszystkim życzę Spokojnych Świąt

11. abask

abask Fanatyk forum

Bardzo dziękuję :)

No rzeczywiście. Ogromna zmiana :)haha

12. 6elka4

6elka4 Baron forum

Taka zmiana że aż mnie w fotel wbiło. No to decyzja podjęta robię bez jakiegokolwiek spinania się. Sztuka dla sztuki;)xD

13. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

BP podjęło za mnie decyzję, nie robię. Myślałam, że jak zdecydowali się obniżyć wymagania to zmiany będą odczuwalne a tu z niemożliwego zrobili możliwy przy sadzeniu z zegarkiem w ręku....porażka.

14. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Przesadzacie "Twórcy" w ilości ewentów i wymagań. Liczy się tylko kasa ..kasa .. kasa...
    Ewent powinien być wydarzeniem, a nie codziennością!

15. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Jakby ktoś się jednak pokusił o robienie tego eventu to niżej zamieszczam swoje wyliczenia.

16. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Ewent dla straceńców ...

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

niby święta i wolne , ale chyba odpuszczę , coś źle mi się kojarzą te polany ewenowe. po to odlblokowywał człowiek cała farmę by na całej siać a nie na jednej polanie ...

18. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Ogromnie mi się podoba ten event - polana eventowa plus ogłupiające sianie? Bosko, czyli można leżeć i jeść serniczek, i przez całe święta nawet nie dotknąć farmy. Dziękuję Farmeramo, to była bardzo łatwa decyzja xD

19. fargul

fargul Aktywny autor

"Było: 10570 cudownej rośliny wielkanocnej (krótkiej)
    2170 Wielkanocnej lilii (długiej)

Jest: 9910 Cudownej rośliny wielkanocnej (krótkiej)
    2060 Wielkanocnej lilii (długiej)"

Super będzie wyjątkowo długi Lany Poniedziałek ;)
    Tak oleję, że nawet nie zajrzę na tę łąkę. Świątecznie zbiorę pędzelki, kuflika i tekomę, reszta niech leży i pachnie ...

20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Ja będę robić, ale całkiem na luzie, tzn. między zajęciami domowo-wypoczynkowymi wpadnę zasiać i pozbierać. Podobają mi się zagadkowe nagrody za karmienie. Ile zrobię tyle zrobię. Na pewno nie będę wstawać w nocy, ani przepraszać Gości, że muszę farmę zaorać xD.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.