Opinie Dzień Jajka i Króliczka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klonek68

klonek68 Generał forum

Jak byłem dzieckiem to szukaliśmy zajączka w sadzie i ogrodzie xDxDxD, raz trwało to krócej raz dłużej ale zabawa była nie zła. Teraz zająca nie szukam ale szukam w które miejsce kliknąć aby oddał nagrodę;)xD ..i to nie jest wcale zabawne ale irytujące:cry:

2. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

długo rosnąca wysiana :) 2 kroki do pnącza 4 do końca :) pokarm dla chomika jakoś dziwnie wypada raz tylko 1 innym razem 5 na tej samej roślinie, królik łyka mleko ale trwa to dłuuuugo :D

3. dorota444

dorota444 Moguł forum

To krzyczcie o tym głośno !!!!
    Teraz i u mnie mogę królika nakarmić, ale też nie wszędzie. Pozdro

4. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Jak podlewa marchewki na dole planszy to klikaj w prawy brzeg przycisku wręcz a nie w środek, wtedy weźmie.:p
    Powodzenia.
    Do pnącza trzeba jeszcze wysiać prawie 2000 eventówki -.-

5. dorota444

dorota444 Moguł forum

Ja czekałam, aż królika naprawią i miałam ponad 300 mleka, poczytałam na forum tu przed chwilą, planszę zmniejszyłam tak, że prawie nic nie widać, zebrałam około 50 nagród i niestety coś sie chyba popsuło - królik daje się klikać, znika, pojawia się w innym miejscu, a nagrody przestały się wyświetlać.

6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie jeszcze 640 roślinki brakuje do pnącza króliki wszystkie mogę karmić tylko tego przy podlewaniu marchewki klikam w jego cień bo mam powiększoną planszę powodzenia wszystkim życzę

7. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Z czystej ciekawości zapytam:

Jak u Was idzie sianie eventówki?

Starałam się sadzić i zbierać, świętować i spać, jestem w połowie, czas też w połowie, ale mozolnie to bardzo idzie.
    Mój królik odwodniony, zarobiony - jak ma czas to robi przerwę na wypicie mleka i dalej znika, ciężką ma pracę, ale bardzo mi się podoba, że on też tak pilnie pracuje :)

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Stoję na polu z pnączem brakuje 360 krótkiego badyla,długi wysiany w całości:)

9. ewanta

ewanta Komandor forum

krótkiej brakuje mi aż 2780 a długiej 100
    jestem na 10 części, gdzie do oddania potrzeba 880 cudownej rośliny. Maks obdarowywuje mnie zagadkowymi drzewami i zagrodami ale na razie nic ciekawego z nich nie wyrosło:cry:

10. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

a u mnie się królik w zielonych śpioszkach obraził nie chce podejść -.-

11. Karakuliambro

Karakuliambro Stary wyjadacz

Do końca brak 1534 krótkiej. Długa w komplecie.
    Dobrze, że chomik stale stoi w jednym miejscu i nie trzeba za nim ganiać.

12. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Do końca brakuje 1200 krótkiego i 100 długiego może się uda

13. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Na miłość boską, niech ktoś coś zrobi z szybkością karmienia królika. Ile można czekać, aż się zdecyduje zniknąć i dać nagrodę. To ma być zabawa, a nie wnerw....

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ten chomiczek Max:inlove: dał mi do tego czasu 12 florenów:inlove:,innych dóbr nie liczyłam

15. jaceksidor66

jaceksidor66 Forumowy żółtodziób

Chomiczek daje mi codziennie kilka florenów, ale na drugi dzień znikają

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

do pnącza 800 zielska :) wieczorem koniec eventu:)

krasnoludek10 i tajger1212 lubią to.
  17. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam u mnie pnacze zdobyte za 3 godziny ostatni krok i po ewencie.

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jaceksidor66, na farmie nic samo z siebie nie znika;) Możesz wyjaśnić na co wydałeś floreny kontaktując się z Pomocą techniczną wg wskazówek z tego poradnika >>klik<<.

Ja też wytrwale karmię Maksa i poję Sylwię. Maksio (moje słoneczko) daje piękne nagrody. Mam już dzięki niemu m.in. 2 zagrody kakapo, a nie wystawiałam jeszcze wszystkich TS-ów:D O bonusach, skrzyniach i innych dobrociach nawet nie wspomnę:)
    Sylwii mi szkoda. Nie dość, że zapracowana dziewczyna (nawet na Święta nie dostała wolnego), to jeszcze musi patrzeć jak leniuchujący Maks dostaje czekoladę, a ją karmią tym obrzydliwym mlekiem sojowym, brr... Nic dziwnego, że nagrody daje byle jak i byle jakiexD
    Gdy tak potrząsa łebkiem, to cały czas mi się wydaje, że mruczy pod nosem coś mocno niecenzuralnegoxD:cry:xD
    A w zadaniach mam zrobione 10 kroków, jeszcze 5 do końca:)

19. kobuma

kobuma Stały bywalec

Maks jest super! też mi wypadło kakapo :) i wiele innych: florenów, farmarek sadzonek i zagród - chwała mu za to
    Ale Sylwia.... nadal trzeba zmniejszać okno gry do 100% (wielkość ekranu smartfona), żeby oddać jej całe mleko, a miało to być naprawione po świętach?... na początku miałam sobie podarować jej prezenty, ale (dopiero), gdy doczytałam o co kaman, mozolnie zmniejszam, wręczam i ... powiększam, bo gram na o 180% powiększonym ekranie

20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

pnącze odpalone ivent zaliczam do udanych całkiem ciekawe fanty zdobyte

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.