Opinie Dzień Jajka i Króliczka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 13 kwietnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

"Szybsze dojrzewanie" - zwiększa skracające działanie nawozu z 5% do 10%

2. saktura

saktura Forum Pro

Również karmię od razu jak się uzbierają wypadajki, ale jest to bardzo czasochłonne przez leniwość królika... karmię, królik za chwilę znika, nagroda, pojawia się w nowym miejscu, no przyspieszył by trochę :)

3. lusiowe_pole

lusiowe_pole Okazjonalny autor

witam, u mnie działa tylko ten króliczek podlewający kwiatki..inne nie działają....żeby wrócił do kwiatków to wchodzę i wychodzę z pola i czekam, aż wróci podlewać kwiatki..troszkę jest to denerwujące ... ale co tam..najwyżej nie wykorzystane mleko przepadnie.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Może masz ustawione powiększenie okna gry? Spróbuj je zmniejszyć.

5. lusiowe_pole

lusiowe_pole Okazjonalny autor

super!!!!! wielkie dzięki......działaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! dziękuję za super dobrą radę! Miłego dnia!

6. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

W sumie to głupio mi temu królikowi przerywać w jego ciężkiej pracy, oczywiście trzeba chwilkę poczekać, aż skończy i potem znika. Najgorzej mu coś dać jak podlewa marchewki, ale na 30 gier tylko raz tam się udał, także jakoś idzie, najlepiej na bieżąco mu oddawać po te 10 czy 15 mlek.
    Ps. a tak w ogóle to jest pełnia dopiero zauważyłem xD

Ostatnie edytowanie: 18 kwietnia 2022
  7. Isabella83Now

Isabella83Now Czeladnik forum

U mnie też nie łapie za każdym razem. Weźmie dwa i koniec. Może nie jest głodny??? :p

8. agnieska

agnieska Ekspert forum

U mnie królika nie da się oderwać od marchewki. W sumie nic dziwnego :sleepy: Jak robi coś innego to jest chętny na prezenty, ale jak zbliża się do marchewki to ma wszystko w nosie xD

9. puniak3

puniak3 Moguł forum

u mnie z tym znikającym to jakiś koszmar mogli by go trochę podkręcić

10. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Przy marchewce da się mu wręczyć mleko klikając z prawej strony w napis wręcz :), jak się klika w środek lub po lewo w napis to faktycznie marchewki są dla niego ważniejsze xD

11. halina54

halina54 Hrabia forum

U mnie od poczatku eventu pojawil sie tylko 1 raz i nic na niego nie dziala ani zmniejszania obrazu w zoomie ani,przelogowywania ani przechodzenia z planszy na plansze .Zniknal gdzies w sinej, mgle ale mam nadzieje ze juz jutro bedzie to naprawione i bedzie sie pojawial normalnie zeby dac mu to mleczko

12. [andy74]

[andy74] Zaawansowany

Jestem nowy i nie wiem w którym wątku zamieszczać pytania o wymianę itemów.

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dopiero 9 zadań zrobionych... do wysiania jeszcze 2800 rośliny wielkanocnej aby zdobyć pnącze -.-
    Zwierzaki karmię na bieżąco po każdym zbiorze.

14. Isabella83Now

Isabella83Now Czeladnik forum

Faktycznie!!! Z lewej i z prawej jak klikniesz to weźmie i znika, a ze środka nie chce xD hahaha wybredny jest :p

15. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

O przedmioty potrzebne w eventach możesz poprosić w tym temacie: >>klik<<, natomiast do codziennej wymiany prezentów służy ten wątek: >>klik<< :)

16. czenia

czenia Młodszy ekspert

dziękuję za odpowiedz ale to mam myślałam że jest coś innego miłego wieczora życzę

17. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Na szczęście nie bawię się w "nie klikające" króliki", może należałoby "kliknąć" informatyka.
    Robiącym event powodzenia :)

18. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Ja mam dopiero 7 -.-
    Korzystając z pomysłu powyżej bardzo proszę o przekazanie również mojej prośby aby ktoś kliknął Tfórcę pomysłu z klikaniem królika w niebieskim kombinezonie8)

19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

osssmo - Za złamanie kilku punktów Regulaminu Forum:
    1. 1.2. Treści na forum
    Na forum zabronione są treści: obraźliwe...

2. 2.2. Język forum
    Kultura/ton wypowiedzi - nawet podczas burzliwych dyskusji lub kiedy się zdenerwujesz, zachowaj proszę uprzejmy ton wypowiedzi. Szanuj innych forumowiczów. Na naszym forum nie tolerujemy braku kultury.

3. 2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Niedozwolone jest zaśmiecanie forum postami, które nic nie wnoszą do wątku ...
    Off-top - pisanie postów niezwiązanych z tematem wątku.

Double posting - pisanie postu pod postem.

4.2.8. Trollowanie

otrzymujesz punkty karne i czas na odpoczynek od Forum.

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ćwierć eventu za mną (+2 paski boczne w pełni wykonane) - tragedii nie ma:p Za to jest miażdżąca przewaga mlek nad karmami, bo aż o 40 sztukxD:cry:xD
    Z siania żonkili wczoraj przerzuciłem się na sadzenie morw:p;)

Marzenakruczek i Aisha1969 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.