Działka górnicza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zzizzie, 14 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Odebrałam Działkę górniczą:

Bardzo dziękuję.
    Mam w związku z tym dwa pytania:

1. Gdzie znajduje się ta Działka? Chciałabym od razu przystąpić do wydobycia cennych surowców kopalnych.

2. Dlaczego Działki nie otrzymują np gracze niemieckojęzyczni:

... oraz angielskojęzyczni:

...???
    (W obydwu tych językach słowo widniejące na buttonie znaczy "odebrać / odbierz").

Będę wdzięczna za szybką odpowiedź, po czym wątek rzecz jasna będzie się nadawał do zamknięcia.
    Z góry dziękuję.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zzizzie jak widać w naszej grze jest błąd w tłumaczeniu, ale jak wiesz do zgłaszania takich uwag mamy specjalny wątek: >>GRA - pod lupą - temat zbiorczy.

Dziękuję jednak i tutaj za zwrócenie uwagi, przekażę ją choć biorąc pod uwagę to, że bonus będzie do odebrania tylko do Wtorku 17.10.2017 godz. 14:00 to obawiam się, że może nie być już poprawione ale tak jak napisałam - przekażę Twoją uwagę.

A skoro wątek do zamknięcia to zamykam, miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.