Działanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 19 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Od paru dni zmagam się z błędami w grze. Chodzi mi o przechodzenie z pola na pole. Po kliknięciu na drogowskaz raz działa raz nie, i muszę się co chwila przelogowywać, co jest strasznie irytujące i odbiera chęć do gry. Tak samo problem mam, gdy jestem na pnączu, czasami idzie strona po stronie, ale często przeskakuje co dwie strony i muszę się cofać, jest to ogólnie mówiąc wkurzające i strasznie przedłuża mi grę. Trzeci problem występuje przeważnie rano, gdy wkładam bonusy do slotów bardzo często są tylko białe ikonki bez obrazków produktów i też muszę się przelogowywać i potem jest w porządku.
    Ciasteczka i wszystko co można zrobić samemu- zrobione. Właściwie jest coraz gorzej.
    Wiem, ze problem był tu już poruszany przez innych graczy, więc problem występuje raczej masowo, a nie tylko u mnie.
    Co jeszcze mogę zrobić? Może PT się tym zaiteresuje, że jest coś nie tak zgłosi to wyżej?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie problemy wracają jak bumerang u pojedynczych Graczy,nie wiem co może być przyczyną,może szybkość i jakość łącza internetowego,może pojemność pamięci podręcznej jaka jest przydzielona przeglądarce,może wtyczka AFP wymaga aktualizacji,przyczyn problemów może być wiele,ale nic na chwilę obecną o masowych błędach mi nie wiadomo.Jeśli takie się pojawiają,na forum że tak powiem aż "huczy" i posty ze zgłoszeniami takich problemów pojawiają się jeden za drugim,a w tej chwili jak sama widzisz napisałaś tylko Ty.
    Jeśli chcesz to napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej,link znajdziesz pod ramką gry.Tam Twoje konto zostanie sprawdzone i być może przyczyna problemów zostanie rozwiązana.

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dziękuję za odpowiedź:):), chyba jeszcze sprawdzę wtyczkę AFP, ale ostatnio aktualizowałam, można powiedzieć, że po tej aktualizacji tak się porobiło>:( Można założyć kłódeczkę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdarza się,że po aktualizacji wtyczki AFP też występują się takie problemy,ponieważ gra musi się z nią tak jakby na nowo zsynchronizować i czasami chociaż aktualizacja jest zalecana,to przy występujących dłuższy czas problemach,dobrze jest nawet odinstalować tę najnowszą wersję AFP i zainstalować poprzednią,tak bywa niestety.
    Mam nadzieję,że problemy u Ciebie szybko się skończą i skoro można,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.