dziś banany zniknęły, a nawet gorzej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika spinka, 28 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spinka

spinka Młodszy ekspert

Witam, wczoraj miałam banany w ilości przeszło 30 szt. a dziś /sobota / mam ich -13 / dosłownie wyświetla się minus trzydzieści / . Przeżywam traumę. Czy naprawianie bananów jeszcze trwa?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Jeśli wydałaś banany które się wyświetlały w błędnej ilości to teraz masz na minusie po zabraniu ich z konta. Jeśli nie wydawałaś to napisz do PT :)

3. spinka

spinka Młodszy ekspert

oczywiście, nie wydałam, bo do odkrycia drzewa potrzebne mi było 42 banany, napisze do PT // w nocy spałam ;) /

4. Antenka18

Jeśli nie wydawałaś to tak jak napisałam wyżej pisz do PT tylko oni mogą na to coś zaradzić :)

5. mateusz12594

mateusz12594 Forumowy żółtodziób

nie pomoze odpisza ze wszystko jest ok mi zabrali moje ciezko wypracowane ktore zbierałem na rafe oraz za przejscie poziomu i z ewentu

6. sarna74

sarna74 Czeladnik forum

JA mam -29 bananow i tez nie wydawałam

7. KROSCIENKO

KROSCIENKO Forumowy żółtodziób

ja mam na minusie az 54 banany:(

8. bomba8855

bomba8855 Okazjonalny autor

No właśnie również mam banany na minusie chociaż ich nie wydałam . Piszecie ,że wykorzystanie błędów w grze jest karalne ,tylko ,że ja nie wiem czy to by był błąd czy może jakiś bonus czy coś innego ...przecież nie siedzę ciągle na forum żeby to wszystko śledzić . Jeśli są błędy to nie z winy graczy .....

.Diana.. i jk_1982 lubią to.
  9. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

u mnie -59 banany , jak coś miało być na korzyść gracza to szybko zabrali ale jak przez prawie 20godzin nie można było się zalogować(wczoraj) gdzie trwa event to siedzą cicho. jedno wielkie oszustwo i tyle

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2015
    .Diana.. lubi to.
  10. Antenka18

Jeśli ktoś z was nie wydał bananów błędnie przypisanych do konta a teraz ma minus to niech pisze do PT, pisanie tutaj nic nie zmieni, poza tym, że zaraz któryś z modów zamknie wątek i tyle.

.Diana.. lubi to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W sprawie błędnie dopisanych złotych bananów zapraszam do zapoznania się z Oficjalnymi Ogłoszeniami, gdzie wszystko zostało wyjaśnione : >>>klik<<<.
    Jeśli komuś nie zgadza się ilość złotych bananów zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej. Tam konta zostaną skrupulatnie sprawdzone i otrzymacie szczegółowe odpowiedzi.

Odnośnie błędów występujących w grze zapraszam do lektury zaakceptowanych przez każdego Gracza podczas rejestracji kontaRegulaminu gry oraz Ogólnych Warunków Handlowych ( szczególnie : 1.2 Przedmiot umowy, korzystanie i modyfikowanie gier i serwisów, 4 Dostępność.)
    Z uwagi na to, że tematów odnośnie złotych bananów jest w tym dziale już mnóstwo, tutaj zamykam jako dubel zgodnie z zasadami działu.

Antenka18, dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.