Dystrybutor Paproci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Old_Cortes, 4 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Old_Cortes

Old_Cortes Czeladnik forum

Witam jak w temacie:
    Posiadam już ten "Dystrybutor Paproci" w swoim inwentarzu zakończyłem całkowicie misje.
    Pytanie: W którym miejscu ma być postawiony ten dystrybutor ponieważ gdzie bym nie poszedł nie ma takiego miejsca i pokazuje mi ten obrazek z takim przekreślonym kołkiem ze nie mogę tego nigdzie wystawić...
    Proszę o podpowiedz czy to ma być gdzieś na wyspie tropikalnej? na kryształowych wodospadach? na Leśnej polanie na łące głównej czy dzikiej łące? na obszarze dekoracji również pokazuje brak możliwości wystawienia tego...

2. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

Ja postawiłem go na głównej

3. wandadrozdowska53

wandadrozdowska53 Czeladnik forum

ja postawiłam na głównej łące

4. Old_Cortes

Old_Cortes Czeladnik forum

no już temat rozwiązany ciasteczka i przeglądarka zapchana i robiło błąd. Mam już go na Leśnej polanie:) ale dziękuje za wszelkie odpowiedzi. Temat do zamknięcia i skasowania:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.