dyskwalifikacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Małgosia48, 9 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

Nie wiem czy coś przeoczyłam?jak było stare forum miałam status czy jak to się zwało zaawansowany forumowicz a teraz mam żółtodziub .Może to mało ważne dla niektórych,ale dla mnie ważne przy evencie zamiany bo jak sie ogłosze na forum,że chce się zamienic np drzewko pachnace na jakies inne drzewko i wystapie jako żółtodziub to kto mi zaufa?a ja juz jestem z Wami ponad 4 lata

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Na nowym forum startujemy wszyscy z nowy nawet niekiedy nickami, bo przy pierwszym logowaniu się z gry jest możliwość wyboru nazwy użytkownika forum, więc też wszyscy z początku mamy 0 postów. Jeśli chodzi o Gift&Trade myślę, że ranga na forum nie będzie miała zbytniego znaczenia, jestem pewien że ważniejsze będzie to, że na forum znajdzie się wielu graczy, którzy Cię znają i będą w stanie potwierdzić Twoją wiarygodność. :)

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jak masz ten sam nick co na poprzednim forum, udzielałaś się na nim,brałaś udział w G&T i wymiany były pomyślne,sprawiedliwe itp. to ranga nie ma tak dużego znaczenia.:)

Każdy zaczyna tutaj na nowym forum od 0.

stokrotka76 lubi to.
  4. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

Dziękuję za odpowiedz:)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

To Ja dodam jeszcze że można sprawdzić w przybliżeniu żeś nie żółtodziób tak
    Piszę do ciebie sówkę i następnie dodaję do znajomych a wtedy klikam na listę znajomych i przy Twoim nicku widzę czyś nowy farmer czy już stary wyga ( bo przy znajomych jest tzw. poziom jego farmy );) - nikt Mi nie powie że można wbić w czasie trwania G&T z 80 poziomówxD

7. Wyjaśnione, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.