Opinie Dyskusja: król dżungli

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbuj wylogować się i zalogować ponownie.

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
  2. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Nic to nie dało :(

Aisha1969, nikolabln oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

A masz słowo "otwórz" podświetlone na zielono bo tylko wtedy spełniasz wymagania

Za godzinkę ostatni zbiór chwastów i koniec eventu poszło na luziku bez wzmacniaczy (tylko chutnej) no kilka razy zośką pogoniłam i teraz już nic nie robie pakuje co sie da do magazynów. Pozdrawiam i powodzenia każdemu kto walczy

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 czerwca 2025
    Aisha1969, nikolabln oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witam :)

skończone :) za duzo zielska wysiałam

5. klonek68

klonek68 Generał forum

Jak skończyłaś główne zadanie to teraz czas na zakupy...zielsko potrzebne;)

6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

o widzisz o sklepie zapomniałam :D

7. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A przede mną jeszcze 2 godziny czekania na Bertunię by potrzebny żeton dostarczyła - i też będzie koniec :)
    - ale ziele dla Lilianki zamierzam siać do środy bo za jej zlecenie można w sumie 12 talarków zgarnąć ( 3 od niej + 3 x 3 w sklepiku za gwiazdki ) to sobie odbiorę co na klapsy wydałam :music:a może nawet z procentem jakim uda mi się odebrać bo i dla pozostałej klienteli jeszcze trochę ziela mam, a wypadalcy to na 10 zleceń wystarczy :p
    - w sumie więc na plus należy zaliczyć Twórcom, że dali możliwość wymiany nadwyżki żetonów na talarki
    - ale za to ,,główne,, zaopatrzenie sklepiku to mają minusa jak stąd do Honolulu - albo i większego bo nie wiem ile jest do tego Honolulu xD:cry:

8. wio3

wio3 Młodszy ekspert

Witam. Niespodziewanie skończę evencik bez inwestycji dodatkowych bonusów. Na kole 100% na 24 godziny i leciałam. Pnącze średnio ale zagrody , drzewa przydadzą się. Jestem na 3 poziomie 5/10.

9. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Sklepik w całości wykupiony szkoda że tak mało było do kupienia.Walczącym powodzenia życzę.

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

3/3 i 6/10 prawie zrobione ;)

11. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

U mnie stoi. Runda 1 pokój 5 i tak mam od piątku. Mnóstwo zielska, dużo klapsów. Wrzucam kolejno i nic się nie podświetla na zielono. Tylko zieloni są uczestnicy

krasnoludek10, Aisha1969 oraz nikolabln lubią to.
  12. SMOD_Atena

A wykonujesz zlecenia u tych uczestników aby otrzymać od nich żetony? Bez żetonów nie otworzysz żadnych drzwi.

Szczegółowe informacje o wymaganiach i nagrodach poniżej:

13. pyrowo

pyrowo Okazjonalny autor

Zlecenia wykonuję ale okienka z żetonami są puste Nie potrafię zrobić zdjęcia żeby to pokazać Co trzy godziny robię zlecenia i nic się nie dzieje.

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2025
  14. klonek68

klonek68 Generał forum

Sklep wykupiony...xD pora na zaległe zadania;)

15. SMOD_Atena

Jeśli realizujesz zlecenia w pierwszych slotach to i żetony powinnaś otrzymać, ale tutaj tego nie sprawdzimy.
    Napisz proszę do PT: Pomoc Techniczna, w celu sprawdzenia konta.

16. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

skończone,,,,a itemu: porozmawiaj ze snem brak - czy o czymś zapomniałam ??

nikolabln, krasnoludek10 oraz wio3 lubią to.
  17. SMOD_Atena

Masz otwarte wszystkie pokoje we wszystkich 3 rundach? jeśli tak to powinno być Runda 3/3 i Pokój 10/10 a plansza wyglądać tak:

kk.png

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  18. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Każdemu musisz oddać zielsko i inne elementy z farmy np. Fenri potrzebuje kaktusa 362 sztuki + "to co jest napisane" jesli to posiadasz w magazynie jest odznaczone zielonym ptaszkiem po oddaniu wyskakuje Ci okienko jakie nagrody zdobyłeś masz 4 sloty Fenri daje kwadracik, Berta - kółeczko M"Pung - trójkącik oraz Lilka- gwiazdeczka. Jak oddajesz dopisuje Ci to wszystko do konta. Ilość kółek, kwadratów jest widoczna na górze planszy zaraz po wejściu na planszę eventu
    No chyba że kupowałes na bieżąco talarki a za nie płaci się własnie tymi figuramia i może to być problem ale to tylko moje domysły

19. bunny132

bunny132 Półbóstwo forum

u mnie koniec :)

20. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.