Opinie Dyskusja: król dżungli

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klopsikowa1

klopsikowa1 Czeladnik forum

ja odpuszczam. Pohoduję trochę eventowych roślin, żeby później wymienili, ale to wszystko.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Robić, nie robić... Chyba spasuję8) Zwłaszcza, że nie jestem przygotowany pod ten event wylotkowo, bo na moich polach indyki a na wyspie absolutne nic, tylko na Kryształowych Wodospadach drzewaxD:cry:xD

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Uuu... Tomek ... znaczy się tak w polu zapylałeś jak ten z pustą taczką po budowie co nawet nie miał czasu jej załadować :pxD:cry:
    To może dziś , już bez tego pośpiechu itemy chociaż wystaw - nawet trochę TPD zawsze lepsze niż ,,absolutnie nic,, :music: no chyba że już ci to TPD (i ZB) niepotrzebne bo masz pozom ,,800 +,, i całą Świątynię odblokowaną.
    U mnie na wyspie imbir cytwarowy do spółki ze św. bazylią królują już od miesięcy
    a na farmie ... dzięki tej ,,wskazówce,, Ewy
    i po zajrzeniu we wskazaną tabelkę uświadomiłam sobie, że muszę zrobić porządki w moich ogrodach /oraz itemach/ :p i to generalne.
    Ewent odpuszczam więc akurat będzie czas na porządkowanie .
    Tym którzy robią powodzenia i niestresującej zabawy życzę :)

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2025
  4. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie zawsze na Kryształowych i na Leśnej Polanie są drzewa i nigdy ich nie ściągam.Eventy siewne nie mają tam u mnie szans.

5. Pryku

Pryku Weteran forum

wszystko gotowe, ale poczekam aby nie bylo tak jak w ktorys poprzednim ze zebralem i 0 wypadajek ;p

6. abask

abask Fanatyk forum

894 wypadajki. Rany, szok :)

7. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Wylotki lecą bardzo dobrze, z szarłatu i iksory niemalże 100%, kilka wystawionych drzew XXL prawdopodobnie popsuło idealny wynik. xD Mając wyłączoną leśną polanę i sporą część wodospadów, to myślę, że wynik 889 szt. wylotek na początek można uznać za naprawdę świetny. :)

8. mania4691

mania4691 Forum Pro

U mnie ze wszystkich 1026 szt.

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja wypadajek mam raptem 288 ale za to wykrecone 2 bonusy na kole ;)

10. abask

abask Fanatyk forum

Rozsiałam podlewając SN i SZ ale chyba też robić nie będę.
    Macie rację, nagrody beznadziejne a straty zdecydowanie większe będą.

11. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Tyle mam wypadajek ale i tak nie robię.Miałam arnotę na Baha i Tęczową kukurydzę na Farmie i drzewa na Leśnej i Wodospadach +16 szt.z Magicznych drzew.To raczej podpowiedź co siać na wypadalce jeśli ktoś zdecydował się robić event.Dla mnie taki porywający,że muszę odpocząć.:p:)

12. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Event robię, wypadajek 990 z 10 magicznymi drzewami :)

13. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Wypadajek 856 nie jest żle bez robienia demolki.

14. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Olimp zobaczył, że mało osób robi event, to chcę przekabacić resztę na swoją stronęxD:cry:xD Ale nie ze mną te numery:p;)

15. rysio

rysio Półbóstwo forum

cos jest nie tak z matematyka w grze, otrzymalem 5+2+6 rolek filmu (=13), system dopisal 11.
    ten sam numer system wywinal o 14.02, ale nie mam dokladnych liczb, wiem ze wyliczenie wskazywalo grubo ponad 500 a system zaliczyl 440.
    czy komus to tez wpadlo w oko???

wio3, Aisha1969 oraz nikolabln lubią to.
  16. pbkl

pbkl Generał forum

Zajrzalam do tematu i nadal obstaje przy swoim-sianie do spoldzielni, albo i nic nie robienie poza prezentami dla sasiadow :)
    Evencik nie dla mnie :)

17. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

968 po pierwszym zbiorze.

18. grania.

grania. Baron forum

u mnie 1069 wypadalców no to chyba zrobię 8)

19. piomon86

piomon86 Okazjonalny autor

U mnie nie dopisało rośliny: z jednego dużego pola miałam 11 kaktusów po zebraniu z całej planszy( cała zapełniona dużymi polami i reszta małych pół) patrze a mam ich na stanie 55.....

20. floraola

floraola Forumowy żółtodziób

Dziękuję Ci bardzo. Jak zawsze jesteś nieoceniona. :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.