Opinie Dyskusja: król dżungli

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Chętnie skorzystam i bardzo serdecznie dziękuję :inlove: rozpiski są na wagę złota :p Nawet jeśli nie zawsze się rozpisek trzymam :p to dają fajny i rzeczowy pogląd na event;)

Co do moich własnych przemyśleń na chwilę obecną... Największym "zagrożeniem" wydają mi się wypadajki, podejrzanie dużo miejsc jest przydzielonych skąd mają wylatać w stosunku do miejsc siewnych i to mnie niepokoi, zwłaszcza, że sporo ich będzie potrzebnych. No, ale zobaczymy jak będzie :music:
    Na plantacji posiałam iksorę, na główną za chwilę wrzucę szarłat, na dzikiej zostaje płaskurka - tej już zdejmować nie będę, będzie co będzie.

2. pbkl

pbkl Generał forum

Na ten moment mam dosc eventow, a nagrody mnie dodatkowo zniechecaja.
    Posieje sobie do misji w spoldzielni, moze ktoras z lezacych odlogiem od min 10 lat misja sie zakonczy :)

Powodzenia robiacym :)

3. $-$farmer$-$

$-$farmer$-$ Okazjonalny autor

i tak robię - a co mi szkodzi

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No cóż
    od początku coś mi te lwy nie podchodzą :sleepy: zrobiłam tę edycję tylko mroczną bo mroki lubię
    no ale ale
    nowa skrzyneczka :inlove:
    a ja lubię skrzyneczki

jutro po starcie zdecydują co dalej
    wymagania ot takie se
    jak zawsze sianie i sianie i za wylotkami bieganie

na łąkach drzewa nie chce mi się ich zdejmować
    to będzie prawdziwy test wylotkowy :pxD a jaśki się nudzą

na całość łącznie wszystkich roślin trza wysiać 17156 szt taka mniejsza średnia eventowa ;)
    kaktus 7964
    chwast 7392
    kwiat film 1800

wylotek 2816 ale lecą ze wszystkich 6 łąk więc wylata :D

a może pominąć
    i to bez żalu
    oj trudne życie farmera :sleepy:
    trochę szkoda kuponów jednak

5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tym razem hamak i to bez odwołania i zmiany zdania-nie ma się tu o co starać jak dla mnie.8)

6. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Nowy event dopiero jutro, a mi farma już dziś strzela fochy i muli nieziemsko -.- robię klik - zero reakcji, drugi raz - nic, trzeci - nic, za czwartym/piątym kliknięciem po kilkudziesięciu sekundach raczy łaskawie zarejestrować, że coś próbuję kliknąć >:(

7. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Moja farma loguje się w miarę sprawnie... więc to chyba nie sprawa farmy jako takiej 8)
    W sprawie eventu... to chyba mam kłopoty ze wzrokiem... nie widzę siebie tam po to, żeby orać, siać i zbierać... Więc na razie mówię pas (brzmi, jakbym brała udział w rozgrywce brydża... haha.. ale, chcę powiedzieć, że tym razem odpuszczam);). Powodzenia życzę wszystkim startującym w tym wydarzeniu :D

8. jakleci.bozena21

jakleci.bozena21 Forum Pro

Mam tak samo i to coraz czesciej mylałam ze to cos u mnie ciezko sie teraz gra na godzinnym kuponie pomocników nie daje rady zrobic podstawowych zbiorow i zasiewów az sie nie chce wchodzic na gre

Post edytowałam i poprawiłam, ponieważ trochę się rozjechał.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 maja 2025
  9. klaudka11

klaudka11 Forumowy żółtodziób

ja chyba ten event odpuszczę..nagrody nie zbyt zachęcają..narobic sie i nie zarobic

krasnoludek10, jan11100 oraz nikolabln lubią to.
  10. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

Ja spasuję. Nagrody paskudnie żałosne. Skrzynka z pnącza? Dramat. Zawiera badziewia, albo po 1/2 sztuki SP, SN, albo niepotrzebne mi neonowe żarówki i monety. Zostawiam zwierzęta, po coś mi się przyda 2300 SP. Kleju do naklejek dają za dużo, mam ich 600 na stanie i do czego mi to, skoro nie mam naklejek?

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No ewent od jutra ale może już dziś tej nowej klienteli drogę na nasze farmy pokazują by jutro nie zbłądzili i na czas przybyć zdążyli - bo wiadomo że w razie jakiegokolwiek opóźnienia szum się zrobi w forumskich lasach xD:cry:xD
    - ja szumieć nie będę :music: właśnie tu urabiam Mietkę byśmy w tych bamboszkach zostały i do jutra najprawdopodobnie ją urobię :p
    - jeszcze raz (uważniej) przyjrzałam się wymogom i nagrodom i...nie znalazłam niczego co by mnie zachęciło do siania , ani tym bardziej pilnowania klientów co te 3 godziny - a tu trzeba ich będzie trochę przypilnować by po te 22 żetony uzbierać - a zdobywać talary za zlecenia i wydawać w sklepiku na resetację owych zleceń to... no taka trochę bezsensowna robota

12. floraola

floraola Forumowy żółtodziób

Gdzie znajdę tą tabelkę? :p

krasnoludek10, Aisha1969 oraz nikolabln lubią to.
  13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ha
    przed startem
    zdecydowałam
    nie robię
    nie nie nie

jak farmer się prześpi inaczej wszystko widzi ;)
    trochę żal skrzyneczki :(
    ale trudno
    kupony cenniejsze

14. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jeśli się da item zdobyć siejąc tylko na wyspie to zrobię w weekend, ale jak nie to nie tykam tego.

15. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Przeczytałam jeszcze raz FAQ, wpisy na Forum i stwierdzam,że nie robię eventu.Jestem zbieraczką gałązek ale tym razem rezygnuję.To już wolę event na PST.Tym ,którzy zdecydują się powalczyć życzę powodzenia.

16. memlak

memlak Wielki mistrz forum

Również ponownie przeczytałem FAQ i nic tam nie ma by robić ten event:(

Cytując Mobilis_A075, Nagrody paskudnie żałosne. Skrzynka z pnącza? Dramat. Zawiera badziewia, albo po 1/2 sztuki SP, SN itp
    W pokojach w zleceniach w sklepiku za GT i w skrzynkach z pnącza:( bieda z nędzą :(

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wchodzisz w-To Ci się może przydać i w -Nieoficjalny Poradnik Farmeramy i na zielono poszukaj p.XI -TOP itemy z mnoznikiem,tam jest tabelka z najlepszymi itemami,brakuje tych obecnych czyli z hodowlanego + eventu co się skonczył.

18. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

U mie tak samo... nawet Alpy juz mulą.... moze cos 'optymalizują' z wymaganiami pamieci dla gry...

19. gangrion

gangrion Stały bywalec

Przeczytałem dokładnie poradnik i utwierdziłem się w tym, że tym razem odpuszczam - nie chce mi się pilnować klientów co 3 godziny.

I chociaż itemy pewnie gdzieś bym podmienił to chyba nastąpiła u mnie kumulacja przesycenia eventami.

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

robię,co zrobię to moje,zaczynam od środkowych drzwi,:inlove:-mala159-,jesteś Wielka:inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.