Opinie Dyskusja: król dżungli

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 28 maja 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Co za cudowny dzień! Witam w najbardziej ekscytującym programie, "Król dżungli"! J nazywam się Leon, jestem prowadzącym program i życzę państwu doskonałej zabawy.

Czwartek, 29.05.2025, godz. 14:00

Środa, 04.06.2025, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  2. abask

abask Fanatyk forum

Robicie event?

3. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

robie

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

czy rzad chmur trzeba tez kupowac (bo nie widze) czy przydzielony z automatu i potrzeba tylko itemow?

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a OO przeczytane dokładnie i ze zrozumieniem,kurna jest jak byk w 9 kroku pnacze ,no co za pytania 8)8)

i to jest właśnie to wszyscy czytaja ale niewielka garstka czyta dokładnie i ze zrozumieniem,echhh,zamykam się :p

Ja sobie robie pass,hamaczek 8)

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Lubię tę mechanikę, ale czekam aż ktoś policzy ile zielska trzeba wysiać. Póki co nie wiem czy trzeba się wysilać, czy pójdzie "lajtowo"xD
    Pnącze jest nagrodą w 9 pokoju. Itemy są wcześniej, ale zdobywamy je po jednym na rundkę, więc troszkę trzeba będzie popracować na skompletowanie gałązki...

7. ***MoniaM***

***MoniaM*** Okazjonalny autor

Czy nagrody są warte zachodu - nie sądzę. Pnącze 3 skrzynie a w jednej np. jedna super pasza! serio !! Tylko tyle !!!
    Coraz gorsze te eventy. Trzeba się namęczyć i być na farmie co do minuty aby zrobić event za byle jakie nagrody.
    Co z jakimiś wartymi zachody zagrodami albo trudno dostępnymi drzewami albo warsztacikami których nie można nigdzie dostać, nawet jeżeli chodzi o jakieś starsze egzemplarze dla graczy którzy jak ja wrócili do gry po długiej przerwie. A może złote banany dla graczy którzy mają jeszcze sporo do odkrycia na Baharamie ( bo eventy z pojawiającymi się złotymi bananami pojawiają się bardzo rzadko) ?

Ostatnie edytowanie: 28 maja 2025
  8. rysio

rysio Półbóstwo forum

i po co te nerwy, czytanie a widzenie to dwa rozne zmysly

9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie wiem czy tak lajtowo...
    Policzyłam , ale czy dobrze to może ktoś sprawdzi.
    Wyszło mi ,że okrągły, trójkątny, kwadratowy po 22 sztuki
    Gwiazda 15 sztuk
    To daje: zielone chwasty 7 392 (główna łąka i plantacja)
    rolka filmu 2 816 wylotka (cała farma i wyspa)
    kaktus bzyczek 7 924 (główna łąka)
    kwiat film 1 800 (plantacja)

10. renia111979

renia111979 Mistrz forum

póki co wiem, ze nie wiem nic xDxD xD jedyna dla mnie pociecha że wylotki z głównej :p

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A uwzględniałaś, że Lilia daje 3 żetony w kształcie gwiazdy, a nie 1? Wtedy wystarczyłoby 1.800 tego zielska z plantacji (kwiat-film). O ile dobrze liczę, bo strasznie nie w formie intelektualnej jestem...:(

12. ania12355

Już poprawiamxD
    Ja jestem w kiepskiej formie i intelektualnej i fizycznej....

13. -mala159-

a odpowiedz mi jak mam się nie wnerwiać?obecny event był dość prosty,rozpisany pięknie a i tak były problemy i narzekania na brak zielska a wystarczyło przeczytać podpowiedzi nie mówiąc o OO.

Teraz pytasz co z pnączem a ja tylko zajrzałam do OO i widzę,że trza zrobić aż do 9 kroku bo tam jest pnącze a itemy trza obrócić niestety 3 razy bo gdzieś po środku są na jednym poziomie 3 itemy ,echhh.
    To co ja umię czytać i widzę a .....:cry::cry:,no jak widzisz drobnostka a mnie niestety ale puszczają nerwa :( i podziwiam Górę(wielki ukłon dla Nich).

Nikt i nic mnie nie przekona do robienia tego eventa,w dalszym ciągu mówię passs.

14. Yabolek

Yabolek Baron forum

Trza spokojnie na zmiany poczekać, co by tradycji zadość się stało. xD

15. gangrion

gangrion Stały bywalec

Tym razem odpuszczam - nie przekonały mnie nagrody i w sumie nudny ten event.

16. ania12355

Nie wiem czy dobrze rozumiem , ale drzwi środkowe do 9 poziomu, a lewe i prawe do 7....

Wymagania spore, a nagrody nie powalają.

17. -mala159-

Aniu na 9 poziome pośrodku jest pnącze a itemy na 7 poziomie (lewa,środek i prawa)

18. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Stały bywalec

Nic to że nie zauważyłeś, dobrzy farmerzy udzielą informacji bez hejtu i nienawistnych tekstów

19. ania12355

Ewa jak zrobisz środkowe do 9 poziomu to item zdobędziesz na 7 -mym
    Lewe do 7 i jest item , tak samo prawe drzwi..
    Nie pamiętam tej mechaniki.
    tak czy siak, siania od groma.
    Wypadajek też dużo.

20. -mala159-

Aniu i w sumie trza zrobić 3 obroty-2 całe i trzecie do 9 aby mieć pnącze,no powiedzmy,że pnącze od razu zdobędzie się bo poleci się środkiem ale ....ale na 7 są po lewej i prawej itemy to i tak trza wybrak którąś ścieżke i zrobić całą a ostatnią do 7(item).

Wolę popatrzeć i poczytać wpisy,nie robię :D

EDIT:

Jeśli miałabym robić ten event to zaczęłabym od środkowych drzwi do końca,później lewe drzwi i na koniec prawe drzwi do 7 kroku(do itemu).Dzięki temu mam pnącze i 3 itemy ale każdy robi wg własnych potrzeb.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.