dyrdymały

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogi70, 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Pomaganie innemu użytkownikowi w osiągnięciu lepszego stanu gry (pushing)
    Celowe i powtarzające się wspomaganie jednego konta z wykorzystaniem drugiego określa się jako pushing punktów doświadczenia i nie jest on dozwolony. W ten sposób „przekazywane“ są świadomie i celowo punkty doświadczenia. Kary:
    1. raz: blokada konta na 7 dni i odciągnięcie bezprawnie nabytych punktów doświadczenia
    2. raz: blokada konta na 14 dni i odciągnięcie bezprawnie nabytych punktów doświadczenia
    3. raz: blokada konta na 28 dni i odciągnięcie bezprawnie nabytych punktów doświadczenia
    4. raz: trwała blokada konta w grze

Blokada dotyczy zawsze wszystkich kont, które brały udział w pushingu!

Kiedy zamierzacie wykreślić z regulaminu ostatnie zdanie w wyżej przedstawionym tekście ?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ogi70, z tego co wiem, otrzymałeś odpowiedź na swoje pytanie już kilka razy. Poza tym co zostało już napisane, nic więcej nie jestem w stanie dopisać. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

BA_Chris lubi to.
  3. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Pytam po raz pierwszy, więc wypraszam sobie.
    Skup się i przeczytaj jeszcze raz.
    Kiedy?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

ogi70, informację którą Ci podałam dostałam od przełożonego.
    Proszę Cię o niewydawanie poleceń.

Jeżeli chodzi o zmiany Regulaminu, znajdują się w nim takie informacje:
    "1.5. Zmiany w Regulaminie
    Ekipa forum zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Regulaminie, o których będzie informować użytkowników w oficjalnych ogłoszeniach.
    "

Dodam, że w tym temacie: ..::klik::.. napisałam: "z pytaniami na temat Regulaminu/OWH/pracy moderatorów zapraszam do Pomocy Technicznej".

W związku z powyższym temat pozwolę sobie zamknąć, życzę spokojnej nocy. :)

BA_Chris lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.