Dyniowe kolumny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika olgs3, 1 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

W 5 zadaniu w widmowej bieli mam chyba błąd, powinnam dostać 3 skrzynie farta i nie dostałam.Po wpłaceniu 7 dyniowych świec powinnam dostać sygilarie i koniec kolumny u mnie jest jako przedostatnia zostanie coś do wpłacenia i nie wiem jaką nagrodę dostanę czy te skrzynie farta

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

olgs3 na scenie 5. zadanie 3 - kolumna: Widmowa biel za oddanie 150 x noże rzeźbiarskie jest nagroda: 3 x skrzynia farta. Jeśli wybrałaś tę kolumnę to za to zadanie właśnie taką nagrodę powinnaś dostać. Tak mamy napisane w poradniku i tak jest w grze. Czy wykonałaś to zadanie 3. na scenie 5. w kolumnie: Widmowa biel?

3. olgs3

Tak wykonałam skrzyń farta nie dostałam stoje na 4 i dostane za nie 2 sygilarie nie wiem co dostanę za 5 Wiem co jest napisane w poradniku i jak kliknę i,jednak pokazuje u mnie inaczej jak wpłacam.

4. SMOD_Atena

2 x Sygilaria dostaniesz za wykonanie zadania 5. za 4. dostaniesz 20 x Farmarka:

Czy możesz wrzucić screen jak u Ciebie to wygląda w grze?

Za zadanie 3. w Kolumnie: Widmowa biel powinnaś dostać 3 x skrzynia farta. Czy nagrody zostały prawidłowo dopisane i kiedy może sprawdzić PT, więc jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. olgs3

Wiem że teraz powinny być farmarki jest sigilaria screna nie potrafię wstawić.Do PT napisałam jakiś czas temu o zmiane emaila i do tej pory nie mam odpowiedzi na stary nie pamiętam hasła

6. SMOD_Atena

Niestety z poziomu forum nie widzę co dzieje się na Twojej farmie, więc nie mam możliwości sprawdzenia w czym tkwi problem. Zapoznaj się proszę z poradnikami: Jak zrobić screena, Umieszczanie grafik i spróbuj dodać w poście zrzut ekranu, na którym widoczne są zadania, które masz aktualnie do wykonania.

A odnośnie zgłoszenia do PT to odpowiedzi udzielane są zawsze, sprawdź proszę w swojej skrzynce odbiorczej folder Spam i pokrewne, np. Społeczności. Jeśli nie odnajdziesz odpowiedzi to napisz proszę zgłoszenie ponownie i poproś o zmianę adresu email.

7. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kliknij na i [​IMG]

I wówczas zobaczysz jakie nagrody są po kolei

8. SMOD_Atena

Anhedrea dziękuję za pomoc. Wydaje mi się jednak, że kolejność nagród już ustaliłyśmy, chodzi tylko o to czy za wykonane zadanie olgs3 prawidłowo otrzymała przewidzianą nagrodę. Ale to jak wyżej napisałam, sprawdzić można jedynie w PT.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

9. olgs3

Screna zrobiłam nie wiem jak zrobić dalej próbuje wysłać na hosting ale nie wiem jak.Czy dzisiaj PT pracuje to może spróbuje zmienić emaila.

10. SMOD_Atena

olgs3 jak już masz zapisany na komputerze zrzut ekranu to możesz wysłać np. na https://tinypic.pl/, po kliknięciu w link otworzy się strona a tam okno do wysłania pliku:

pl.png

Klikasz Wybierz pliki i wybierasz ze swojego komputera, wysyłasz klikając Prześlij:

pl2.png

Plik zostanie przesłany i wyświetli się okno, klikasz prawym przyciskiem myszy w miejscu Podgląd i wybierasz opcję : Kopiuj adres obrazu:

pl3.png

Skopiowany adres wklejasz do posta po kliknięciu w ikonę : [​IMG] (masz taką jak piszesz treść posta (nad oknem z treścią). Zapraszam do wątku, w którym możesz poćwiczyć: Wątek do ćwiczeń.

W PT pracujemy codziennie, jednak zmiana adresu email nie następuje natychmiast. Możesz też wysłać zapytanie odnośnie tych zadań w evencie, ale podczas wypełniania formularza nie zmieniaj automatycznie wpisanego adresu email, opisz problem i dodaj aktualny adres email, na który również otrzymasz odpowiedź.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2019
  11. olgs3

Nie udaje mi się.
    Napisałam do Pt można zamknąć.
    Dziękuje za poświęcony czas.
    Pozdrawiam miłego dnia

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

olgs3 lubi to.
  13. olgs3

hlnrys lubi to.
  14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A jest jeszcze taka opcja, że napisz cokolwiek tam u mnie, pokażę ci imgura ;)

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Właściwie po co Ci zmiana maila?
    Poza tym co PT da skan dowodu, nie mówiąc już o tym czy ma prawo go żądać.
    Wklej jakiś skan z neta i też będzie dobrze, przecież nie zweryfikują czy to Twoje nazwisko.;)
    Zresztą nie wiem do czego im nazwisko, czy inne dane z dowodu.
    Przy rejestracji konta, nie wymaga się tego, więc z czym porównają w celu potwierdzenia autentyczności?

Anhedrea i olgs3 lubią to.
  16. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

olgs3, skoro napisałaś do PT, to myślę że tam sprawę wyjaśnicie - za pośrednictwem adresu korespondencyjnego, a nie tego przypisanego do konta. Ten temat - zgodnie z Twoją wolą - zamykam.

Jednak tak jak radzi hlnrys, nie poddawaj się i spróbuj jednak poćwiczyć wstawianie grafik na forum. Wcześniej czy później z pewnością się przyda:) >>wątek do ćwiczeń<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.