Duży ładunek C

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agnezja, 22 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agnezja

Agnezja Okazjonalny autor

Witajcie :)

Powróciłam z dalekiej podróży i muszę nadrobić stracone lata na farmie... Przed chwilką w pasku w zwierzętach znalazłam "Duży ładunek C"

Co to jest? Jakiś poradnik podrzucicie mi na ten temat? Jak to się u mnie znalazło?

Niestety nie wiem co to jest i mam nadzieje, że mi pomożecie ;)

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zapraszam do poradnika dotyczącego jednego z mini eventów >KLIK<. Co do pojawienia się tego u Ciebie być może więcej uda nam się dowiedzieć w pomocy technicznej. Z poziomu forum nie jestem w stanie tego sprawdzić.

3. Agnezja

Dziękuję :) Nie przypominam sobie żebym w nim brała udział ale niech będzie ;) Postawię i zobaczę co się wykluje ;)

P.S. wiemy kiedy był ten event?

Miłej nocki!

4. BA_Czerwona

Pogrzebałam we własnych materiałach i z tego co znalazłam to ostatni raz chyba 8-13 maja, a wcześniej w grudniu 2013 r. pewności jednak nie mam, ślady zamazane przez zmianę forum ;)

5. Agnezja

Czyli jednak dobrze szukałam że nie znalazłam info kiedy on był :) Miałam dłuższą przerwę i niestety musze nadrobic spore zaleglosci ale jak nie widze czegos to pytam :) Dziękuje za pomoc!

Można zamknąć :)

6. BA_Czerwona

Gdybyś czegoś potrzebowała zapraszam do zadawania pytań, jak nie da rady rozwiązać problemu tutaj, to może w pomocy technicznej damy radę. Temat zamykam i życzę miłej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.