drzewo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 6 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam!! na drzewie mam jeszcze nie uzupełniony trójkąt "żywa legenda" jak chcę uzupełnić to pojawia się komunikat - zdeponuj puchary - a po kliknięciu na to polecenie pokazuje się pusta tabela. Co mam zdeponować??? tych pucharów nie mam nigdzie.

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Są to puchary z misji zawody rolnicze i wystawa. Nie wiem czy robiłeś te misje, jeżeli tak to poszukaj czy gdzieś na polu nie stoją, jak tak to usuń do paska, a jak misji nie robiłeś to żeby je mieć to musisz zrobić.

ross2 lubi to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wandeusz, jak czytamy w poradniku Drzewo mądrości:
    "Kilka informacji o runie "Żywa legenda"

• Jak działa ta runa? - po odkryciu runy, by "włożyć" do niej puchar należy go usunąć z farmy (musi być w pasku) - następnie poprzez opcję "zdeponuj puchary" możemy włożyć posiadane przez ulepszenia.
    • Maksymalnie szanse można zwiększyć o 30% - każde włożone ulepszenie jednego z dwóch pucharów powoduje zwiększenie szans o 1%. UWAGA: na zdjęciu pokazana jest sytuacja po zdeponowaniu pucharów posiadających po 6 ulepszeń.Jeśli po włożeniu pucharu otrzymamy kolejne ulepszenia, można je dołożyć, co spowoduje zwiększenie szans na uzyskiwanie przedmiotów w czasie żniw z wyjątkiem ogrodu ozdobnego.
    • Odkrycie runy jest jednorazowe, później już tylko wrzucamy następne poziomy pucharów.
    • Gdy odkryjemy dowolny etap na dowolnym pucharze to nie ustawiamy pucharu na farmie, ponieważ jest przypisany na Drzewie Mądrości i działa na wszystkich obszarach."
    Puchary możemy zdobyć w misjach o których pisała Agata, więcej o misjach znajdziesz w tym poradniku: Spółdzielnia - Misje :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

Agata00755, dziękuję za pomoc. :)

4. Wyjaśnione, pytań dodatkowych nie ma więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.