Drzewo wejściówkowe

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Karpiu13, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karpiu13

Karpiu13 Forumowy żółtodziób

Witam chciałbym przedstawić mój pomysł :
    - otóż , chciałbym przedstawić pomysł na nowe drzewko o nazwie "drzewko wejściówkowe":
    Miejsce: Drzewo do postawienia na Farmie i Bahamaramie
    Czas dojrzewania: 16,00
    Punkty doświadczenia: 120
    Zbiór: Wejściówka na Koło Fortuny
    drzewko to mogło by się wygrać w trudniejszych eventach i tajemniczych sadzonkach. Jej drop czyli wypadanie z sadzonki byłoby bardzo małe.

Pozdrawiam Karpiu13 !

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2015
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jaki byłby czas dojrzewania takiego drzewa? Ile PD otrzymywałoby się z jednego zbioru? Czy byłoby to drzewko do postawienia na Farmie czy Bahamaramie? Dopracuj proszę swój pomysł do jutra, do godziny 11:00.

3. Karpiu13

Czas dojrzewania takiego drzewka to 16h z jednego zbioru tego drzewka otrzymalibyśmy 120 PD drzewko można by nie tylko postawić na farmie ale i na Bahamaramie czy łące ozdobnej. Hm 1 wejściówka co 16h niektórzy pomyślą sobie a co tam jak od Franka codziennie otrzymujemy 1 wejściówkę a tak dostawało by się 2 8) lecz trudno by było zdobyć takie drzewko bo tylko z trudnych ewentów i tajemniczych sadzonek.
    Pozdrawiam Karpiu13 !

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Poprawki dotyczące pomysłu naniosłam w pierwszym poście, a wątek dodałam do spisu :)

5. Karpiu13

Czy mam szanse aby moje autorskie drzewko zaświeciło na naszych farmach ?? ;)

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli pomysł się spodoba i będzie miał poparcie Graczy, to oczywiście jest taka szansa :) Nie możemy zagwarantować, że na pewno zostanie wprowadzone, ale trzeba myśleć pozytywnie ;)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pomysł nie posiada ankiety, która jest konieczna by pomysł był kompletny i by oceniać mogli go Gracze, w związku z tym zmuszony jestem pomysł usunąć ze spisu treści. Proszę by Autor założył nowy wątek i przed zamieszczeniem go na forum dodał ankietę, ponieważ nie ma innej możliwości ponad tę. :) Wątek tutaj zamykam i przenoszę do Archiwum. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.