drzewo tryb nocny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogrodnik45, 20 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

kupiłam drzewo tryb nocy XXL nałożyłam na podstawę ale zrobiło się z niego drzewo XL jakie drzewo powinno być proszę o weryfikacje

Nie ma czegoś takiego jak "drzewo tryb nocy", ale jest "Nocny Dąb". I może tylko zdawało Ci się, że miałas ulepszenie XXL, może to jednak było XL? Po za tym, jeśli prosisz o weryfikację to powinnaś raczej pisac do "Pomocy technicznej". Na forum nikt ci tego nie zweryfikuje.

mała pomyłka chodzi o drzewo trąby nocy i do kupienia jest tylko podstawa i ulepszenie XXL a po postawieniu jest XL

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 października 2022
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

xl trąba nocy jest do zdobycia w misji symfonia bagien,,jeżeli kupiłaś xxl w sklepiku Jacka to nałóż xxl na xl i będzie dobrze,,tylko przeloguj

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aleksandra dziękuję za pomoc.
    Uściślę jednak, że ulepszenia drzew XXL podobnie jak XL umieszczamy na drzewach podstawowych.

ogrodnik45 czy masz jeszcze jakieś pytania?

aleksandra lubi to.
  4. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

dzięki po przelogowaniu znalazłam XXL

aleksandra lubi to.
  5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mnie się udało z trąbą xl nałożyć xxl:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aleksandra dziwne, ale skoro tak twierdzisz to być może wystąpił jakiś błąd, bo zasada jest taka jak napisałam.

Bardzo proszę i wobec tego temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.