Drzewo magiczne

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by haneczkowo, Apr 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. haneczkowo

haneczkowo Czeladnik forum

Dzień dobry, mam pytanie: co oznacza określenie "Z Drzewa Magicznego otrzymamy 650 PD oraz czerwony granat" jak te dobroci z drzewa uzyskać. Czy mam na tym drzewku poszukać nowej runy? Bardzo proszę o podpowiedz...

{Monia} likes this.
  2. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

To drzewo nie ma żadnych run. Drzewo Magiczne daje PD i w czasie trwania eventów prezenty eventowe.

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Drzewko Magiczne to nie to samo co Drzewo Mądrości na Leśnej Polanie.

Drzewko Magiczne było kiedyś do zdobycia w Tajemniczych Sadzonkach, teraz możesz je dostać tylko na G&T.

I daje 650 PD oraz wypadajkę eventową.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

o ile mnie pamięć nie myli Magicznego nie można było przesyłać na G&T, chyba że się coś zmieniło....

6. haneczkowo

haneczkowo Czeladnik forum

Bardzo dziekuję za podpowiedż, rzeczywiscie pomyliłam drzewka.....a tyle się pod tym drzewkiem madrosci nastałam, i mądrość jak czytać na mnie nie spłynęła, ale jak nic zylaki na girach będą:)))) pozdrawiam

7. Również pozdrawiam i skoro jasne to zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.