drzewo madrosci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika coni1911, 25 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. coni1911

coni1911 Czeladnik forum

mam pytanie, kupiłam puchary za 300 gwiazdek, wyskakuje okno zdeponuj puchary jak to zrobić??? bo jak naciskam ten komunikat to nic się nie dzieje, nie moge zrobić prt sc :(

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Aby móc zdeponować puchary musimy mieć je schowane w inwentarzu. W poradniku :Puchary znajdziemy następująca informacje :
    [...]Aby umieścić puchary wystarczy kliknąć opcję Zdeponuj puchary i umieścić kolejno wszystkie posiadane puchary i ulepszenia. Jeśli w momencie deponowania pucharów nie mamy wszystkich ulepszeń, możemy je uzupełnić w dowolnym momencie. Raz zdeponowane puchary na stałe są umieszczone na Drzewie Mądrości. [...]

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. kgcygan

kgcygan Hrabia forum

A masz już puchary z misji w spółdzielni? Trzeba je zrobić i dopiero postawić puchary na drzewie mądrości.

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

coni1911 ponawiam pytanie kolegi - czy jest coś jeszcze, w czym mógłbym Ci pomóc?

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Brak aktywności Autora wątku, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.