drzewo madrości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika elzbieta1, 10 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

mam pytanie ,kiedyś za 50 gwiazdek na drzewie mądrości odkryłam "szybki hodowca " miał być cud natury ,hodowla w oazach nie 6 godzin tylko 5 godzin. Nie wiem czy to była akcja jednorazowa ,bo wyświetla się zawsze 6 godzin.teraz można użyc przyspieszaczy tylko dlaczego mają działać od 6 godzin a nie 5 godzin? Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przyjrzyj się proszę uważnie jaki czas wyświetla się po kilku sekundach od włożenia zwierząt do oazy bez żadnych bonusów, czy nadal jest 6 h czy jednak 5 h ?

Również pozdrawiam.

3. elzbieta1

ok ,dziękuje sprawdzę dokładnie .SMOD-Ateno mimo galaretki rózowej pokazuje 6godzin:) po kilku minutach zmieniło sie na 1.30 wiec juz nic nie kumam jakiem żaba

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2015
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale przeciez teraz jest zmiana z wyswitlaniem czasu ;)

5. SMOD_Atena

chrumcia91, dziękuję za pomoc.

elzbieta1, a próbowałaś może przejść na inną łąkę, wrócić do oaz i sprawdzić wyświetlany czas ?

Może konieczne jest wyczyszczenie ciasteczek cookies i flashowych, które odpowiedzialne są za animacje i prawidłowe działanie gry.

Zapoznaj się proszę z tym poradnikiem : >>>Gdy gra nie działa

6. elzbieta1

dziękuje ,zrobie jak radzisz pozdrawiam

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i tematu jeszcze nie zamykam. Napisz proszę czy po zastosowaniu się do wskazówek czas wyświetlania jest prawidłowy czy też będziesz miała jeszcze jakieś pytanie ?

8. elzbieta1

wyczyściłam ,pokazuje 6 h ,ale po chwili zmienia się na 1.30 (bo mam różową galaretkę oraz bonus 20%) Jak galaretka się skończy ,to dam znać jakie są wskazania .Teraz już nie zawracam głowy , miłego wieczoru pa:)

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2015
  9. SMOD_Atena

Jeśli wyświetlany czas hodowli w oazach z różową galaretką - >50 % +20 % = 70 % wynosi 1 godzinę i 30 minut to jest to prawidłowy czas ponieważ :
    Licząc z odkrytą runą "Szybki hodowca" 5 h = 300 minut x 70 % = 210

300 - 210 = 90, a 90 minut to 1,5 godziny.

Również życzę miłego wieczoru i temat zamykam. Gdyby nadal coś się nie zgadzało to otwórz proszę nowy temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.