Drzewo mąrości.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hogen9, 12 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hogen9

hogen9 Forumowy żółtodziób

Próbuję dojść o runy pozwalającej kupować w sklepiku po 300 ziarenek i stanęłam. Oblokowałam runę produkcja w warsztacikach o 10% szybsza i stanęłam na puharah na które potrzeba aż 300 gwiazdek. Czy żeby dostać się wyżej musowo ją odblokować czy jakoś boczkiem się da.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli runa odblokowująca zakup 300 roślin jest powyżej runy z pucharami w tej samej linii to wygląda na to, że najpierw musi być odblokowana runa z pucharami.
    Cytat z poradnika Drzewo mądrości:

"Czy muszę dokonywać wyboru pomiędzy głównymi gałęziami?
    Możesz kontynuować odblokowywanie run na jednej gałęzi lub wydając kolejne gwiazdki przeskakiwać na inne gałęzie. To już zależy od Ciebie. Może się zdarzyć, że będzie kilka możliwości odblokowania runy na jednym poziomie, ale wystarczy, że odblokujesz jedno aby kontynuować. Na drzewie zobaczysz linie i żółte kółka wskazujące możliwe do odblokowania runy."

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hogen9

Równo z runą którą odkryłam po prawej jest runa przyśpieszająca wzrost drzew i nie wiem czy jakbym ją odkryła to da się pójść wyżej omijając runę z pucharami. Szkoda mi ją okrywać i sprawdzać jakby się jednak nie dało bo mam mało gwiazdek i o to mi głównie chodzi.

4. SMOD_Atena

Trudno mi powiedzieć, bo ja już dawno odblokowałam runę z pucharami i te kolejne również. Wiem, że runa umożliwiająca zakup większej ilości roślin pojawiła się w grze dużo później i na drzewie mądrości jest powyżej tej przyspieszającej wzrost drzew, tak że zgodnie z zasadami odkrywania run musiałabyś prawdopodobnie odkryć te wcześniejsze.
    Wstrzymaj się proszę, spróbuję to jeszcze sprawdzić na koncie testowym.
    A te runy z więcej PD dla głównej i dzikiej łąki masz odblokowane, czy też nie?

5. hogen9

Nie mam jej odkrytej bo niby nie mogłam ale po przelogowaniu już mogę ją odkryć więc droga mi sie odblokowała. Dzięki za pomoc można zamknąć :)

6. SMOD_Atena

Super, w takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.