Drzewo mądrości?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -baby245-, 17 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

Witam,
    Mam pytanie. Czy tylko u mnie nie widać po naciśnięciu na runę ile gwiazdek potrzeba do odblokowania czy u wszystkich tak jest?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj -baby245-.

O ile dobrze pamiętam taka sytuacja ma miejsce kiedy okno przeglądarki jest za bardzo powiększone (wtedy ilość gwiazdek na obrazku po prostu się nie mieści). Spróbuj proszę zmniejszyć okno gry i sprawdź jeszcze raz.

Daj znać czy problem ustąpił?

3. -baby245-

-baby245- Wyjątkowy talent

No więc zrobiłam odwrotnie, bo bardziej już zmniejszyć nie mogłam, za to przy powiększeniu pokazały mi się ilości gwiazdek. Szkoda, że przy normalnym oknie nie widać. Dzięki za pomoc i można zamknąć. Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przy ustawieniu okna na 100% czy 110% ilość gwiazdek powinna być widoczna, a np. przy 125% już nie, bo jakiś czas temu czcionka w grze została zmieniona (jest większa), wtedy też niektórzy Gracze zgłaszali podobny problem i został on przekazany do Centrali BP, ale podejrzewam, że z uwagi na zmianę czcionki nic się z tym zrobić nie da i trzeba ustawić odpowiedni rozmiar okna przeglądarki.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.