Drzewo mądrości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika thebiska9, 2 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. thebiska9

thebiska9 Czeladnik forum

Zebrałam 300 gwiazdek żeby zabrać tę najwyższą nagrodę na drzewie mądrości, ale mi połknęło gwiazdki i nic się nie stało. Czy ja mam gdzieś tę nagrodę odebrać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Teraz musisz w tej runie zdeponować puchary, które zdobywamy w misjach w Spółdzielni.

Zapoznaj się proszę z poradnikami : >>>klik<<<, >>> klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. thebiska9

thebiska9 Czeladnik forum

To dlaczego mi połknęło te 300 gwiazdek jak nie mogę z tego skorzystać

4. SMOD_Atena

Drzewo mądrości "nie wie" czy możesz skorzystać z runy, którą odblokowujesz , w tym przypadku czy zdobyłaś puchary. W takich sytuacjach dobrze jest zapytać lub poszukać informacji na dany temat przed faktem. Jeśli jeszcze nie wykonałaś żadnej z misji, w których nagrodami są puchary :
    Zawody rolnicze

Wystawa

to teraz pozostaje te misje wykonać, zdobyć puchary i zdeponować je w odblokowanej runie. Możesz to zrobić w dowolnym czasie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. SMOD_Atena

Kolejne pytanie się nie pojawiło więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.