drzewo mądrości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gj1957, 9 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gj1957

gj1957 Forumowy żółtodziób

wczoraj zakończyłam zadanie 14-te zawody rolnicze i nie otrzymałam posągu do zdeponowania, napisałam do działu technicznego ale nie mam żadnej informacji. Czy jest szansa na odzyskanie posągu?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

gj1957, może zdeponowałaś już puchar na Drzewie Mądrości? :)
    W poradniku Drzewo Mądrości czytamy:

Kilka informacji o runie "Żywa legenda"

• Jak działa ta runa? - po odkryciu runy, by "włożyć" do niej puchar należy go usunąć z farmy (musi być w pasku) - następnie poprzez opcję "zdeponuj puchary" możemy włożyć posiadane przez ulepszenia.
    • Maksymalnie szanse można zwiększyć o 30% - każde włożone ulepszenie jednego z dwóch pucharów powoduje zwiększenie szans o 1%. UWAGA: na zdjęciu pokazana jest sytuacja po zdeponowaniu pucharów posiadających po 6 ulepszeń.Jeśli po włożeniu pucharu otrzymamy kolejne ulepszenia, można je dołożyć, co spowoduje zwiększenie szans na uzyskiwanie przedmiotów w czasie żniw z wyjątkiem ogrodu ozdobnego.
    • Odkrycie runy jest jednorazowe, później już tylko wrzucamy następne poziomy pucharów.
    Jeżeli będąc na Drzewie Mądrości klikasz na opcję "zdeponuj puchary" i nie masz ich w pasku, sprawdź ile zadań masz ukończonych w spółdzielni w misjach "Zawody rolnicze" i "Wystawa" i porównaj ilość ukończonych zadań z ilością zdeponowanych pucharów. :)
    Jeżeli liczba nie będzie się zgadzać zastosuj się do tego poradnika: Gdy gra nie działa - poradnik, jeżeli zastosowanie się do wskazówek zawartych w poradniku nie przyniesie efektu pozostaje napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej:)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Pomimo wczorajszej obecności na forum autorka więcej pytań nie zadała więc watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.