Drzewo mądrości - narzędzia w darze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chochliczek99, 16 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chochliczek99

chochliczek99 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry,

odblokowałam runę na drzewie mądrości pn. "Narzędzia w darze" z dwiema skrzynkami z narzędziami XXL.
    Czy te narzędzia automatycznie są dodawane do inwentarza? Skrzynek nie ma w "Towarze konsumpcyjnym" żeby samemu je rozpakować. Po przelogowaniu też ich tam nie ma. Może pojawiają się gdzieś indziej?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,
    Chochliczek99

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj chochliczek99.

Skrzynki XXL z runy otwierają się automatycznie po odblokowaniu runy i losowe narzędzia (500 szt. z jednej XXL) dopisywane są do konta. Powinno pojawić się w takim momencie okienko informacyjne z zestawieniem tych narzędzi.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. chochliczek99

chochliczek99 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź. Wychodzi na to, że prawdopodobnie nie zwróciłam uwagi na pojawiające się okienko. W każdym razie dziękuję, nie mam więcej pytań.

Pozdrawiam :)

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Czasami na ekranie pojawia się tyle rzeczy, że można takie drobiazgi przegapić ;)
    A skoro nie masz więcej pytań, to życzę miłego wieczoru, a wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.