Drzewo Mądrości i nowy rząd Cudownego Pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JulkaS88, 31 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JulkaS88

JulkaS88 Forumowy żółtodziób

Witam,

chciałam zgłosić, że pomimo odblokowania nowego rzędu chmur na cudownym pnączu za pomocą gwiazdek w Drzewie Mądrości, takiego rzędu nie otrzymałam - w jego ramach miałam także otrzymywać co jakiś czas (bodajże co 30h) 10x cukier żelujący. Czy to jakiś błąd ? Czy ja coś źle zrobiłam/zrozumiałam? Jakby nie patrzeć poszło na to 65 gwiazdek....Proszę o komentarz/pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

A czy masz wybraną opcję widoczności wszystkich rzędów?

Aby były widoczne wszystkie rzędy należy wybrać po lewej stronie rzędów [​IMG] ikonę cudownego pnącza: [​IMG]

Sprawdź proszę i daj znać czy odblokowany rząd odnalazłaś?

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Szukaj go pod ikonką prezentu

4. JulkaS88

JulkaS88 Forumowy żółtodziób

Okej, chyba wszystko się odnalazło - rząd chmur: Drzewo Mądrości 3. Rzeczywiście, nie wszystkie rzędy były widoczne. Dzięki za pomoc, pozdrawiam.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam. Pozdrawiam wzajemnie.

Anhedrea dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.