drzewo mądrości cd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika coni1911, 26 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. coni1911

coni1911 Czeladnik forum

witam!

pytan mam wiele, ale akurat nic mi nie przychodzi do głowy, pojawiaja się w ttakcie jakiegoś zadani

co do pucharów na drzeewie mądrości- misj nie mam skonczonych całych, mam srebrny puchar na głównej lące, i pytanie czy lepiej go trzymać na łące czy zdeponować na drzewie???
    nie urywam chodzi mi o wypadajki (bo teraz lecą skąpo) aktualnie puchar daj mi 14%

nie pisałam bo nie potrafiłam wejść żeby ciągnąć wątek dalej, nawet żeby teraz napisac zajeło mi to sporo czasu znalezienie tego, :oops: wprawdzie jestem na poziomie 83 ale [usuwam] i nie orieentuje się jeszcze we wszystkim, jak czytam forum to nie rozumiem wszystkich skrótów, aha i co z super polami jak je poszukać ?????

na tą chwile chyba wszystko, z góry dziękuje za odpowiedź

Post edytuję, usuwam część łamiącą Regulamin forum oraz gry.

SMOD_Atena.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Zamiast odpowiedzi na pytania muszę niestety nałożyć na Twoje konto punkty karne oraz blokadę konta na forum zgodnie z poniżej przytoczonym punktem Regulaminu forum >>>kliknij<<< :

Zapoznaj się proszę również z Regulaminem gry : >>>kliknij<<<<.

Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.