drzewo jajeczne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 23 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

mam bonus 100% do produkcji drzew, dałam nawóz Zośki na drzewo jajeczne, a mam nadal tylko 8szt. jajek. Czegoś nie wiem, czy kolejny błąd w grze? Przelogowanie niczego nie zmienia. Pozostałe nawożone Zośką drzewa mają po 12 szt.owoców.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Drzewo jajeczne daje 2 jajka + 100% = 4 + 4 (z super nawozem Zosi) = 8 i to jest prawidłowa ilość. Podobnie jest w przypadku pozostałych drzew produktowych (Mleczodrzew, Koziomleczodrzew, Perełkowiec japoński).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

tak, czemu nie czytasz pytań? przeczytaj a potem odpowiedz, gdzie się podziały cztery jajka.

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proponuję abyś jednak przeczytała odpowiedź, bo najwyraźniej tego nie zrobiłaś. Masz tam bardzo dokładnie opisane jaki plon uzyskasz z drzewa jajecznego z użyciem wymienionych przez Ciebie bonusów czyli:
    2 (plon podstawowy)+2 (bonus 100% od podstawy) +4 (SNZ) = 8.

Czy coś nadal jest dla Ciebie niejasne?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.