Drzewo jajeczne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika haluszka13, 6 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. haluszka13

haluszka13 Czeladnik forum

Chciałabym się dowiedzieć, czy jest w spółdzielni misja w której byłoby do wygrania drzewo jajeczne? Gdzieś chyba widziałam, ale teraz jakoś nie mogę znaleźć.

2. Nie pamiętam czy gdzieś jest do zdobycia drzewko jajeczne ale możesz to sprawdzić w >>>>TYM >>>> poradniku :)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. haluszka13

Szkoda, pamiętam, że gdzieś widziałam drzewko jajeczne do wygrania w jednej z misji, patrzyłam w poradniku ale nie znalazłam
    Może któryś z graczy będzie wiedział?

4. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Misja "Kukułcze dzieci". W ostatnim zadaniu jest do wygrania drzewo jajeczne + ulepszenie XXL

5. ZbyszekKieliszek

ZbyszekKieliszek Forumowy żółtodziób

zdaje sie drzewo jajeczne było w tajemniczych sadzonkach sama mam kilka,przy następnej wymianie przypomnij się jedno mogę podarować

6. haluszka13

Dziękuję KaBeUK za pomoc. Można zakładać kłódeczkę.
    ZbyszekKieliszek chetnie skorzystam z oferty. Dziękuję

KaBeUK lubi to.
  7. Graczom również dziękuję za pomoc i na życzenie autorki wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.