Drzewo gromniczne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jazewsi, 22 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jazewsi

jazewsi Forumowy żółtodziób

Witam wszystkich z deszczowej wsi, za górami za lasami.
    Mam pytanie. Jak zdobyć teraz dzrewo gromniczne? Czy nie ma mozliwości i należy odspuścić? Dziękuję z góry za odpowiedzi i poadrawiam wszystkich serdecznie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Jeszcze wczoraj można było otrzymać z wymian lub w prezencie od innych Graczy w minievencie Gift&Trade. Wcześniej Kaktus gromniczny był do zdobycia w wydarzeniach: Zagadkowe niesamowite drzewo "Duch", Atrakcyjny zakup drzew, Serenologia - mroczne misje weekendowe.
    W chwili obecnej nie ma możliwości zdobycia tego drzewa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jazewsi

Jeszcze chciałbym zapytać jak dowiedzieć się kiedy i gdzie będzie mozliwość zdobycia tego drzewa. Czy w następną pełnię księzyca to może byc?

4. SMOD_Atena

W tej chwili trwa jeszcze minievent Pełnia księżyca ale w tym wydarzeniu nie ma możliwości zdobycia drzewa. Tak jak wyżej napisałam:

Czyli największa szansa na zdobycie będzie przy kolejnej edycji Gift&Trade, który od jakiegoś czasu odbywa się średnio co miesiąc.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. jazewsi

Dziękuje pięknie za szybką i konkretna pomoc. Nie mam więcej pytań. Pozdrawiam serdecznie.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.