drzewko z ulepszeniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fajrant70, 12 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fajrant70

fajrant70 Czeladnik forum

Witam. Mam takie pytanie dostalem drzewo PiniaXXL i jest to jedyne takie drzewo jakie mam niemam ani podstawy ani ulepszenia XL czy po usunieciu do inwentarza będę miał mozliwosc postawienia gtego ulepszenia XXL na innej łace bo wiem ze podstawowe drzewa stawia sie jedno na drugie czyli wyzsze na nizsze a jak jest z drzewami specjalnymi?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli otrzymałeś drzewo XXL z tajemniczej sadzonki,to po usunięciu z łąki rozdzieli się na podstawę i ulepszenie i w takim składzie trafi do inwentarza.Przy ponownym wystawieniu drzewa na łąkę najpierw wystawisz podstawowe drzewo a na nie nałożysz ulepszenie XXL.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. fajrant70

fajrant70 Czeladnik forum

nie sprawa jasna jak slonce i dziekuje za pomoc i szybka odpowiedż.Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,również pozdrawiam i skoro wszystko już jest jasne,to temat zamykam i miłej gry życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.