drzewko piankowego ducha

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 26 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Dlaczego nie mogę go nigdzie postawić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To drzewo ze Strefy Pełni księżyca i możesz postawić je na głównej łące Strefy pełni lub w Grzybowym lesie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -wiercipiętka-

Wiem że na tej strefie tylko nie można postawić i nie wiem czemu.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Odśwież proszę grę i spróbuj ponownie. Na wszelki wypadek upewnię się co do kwestii oczywistych, ale w tym upale różnie bywa... Stawiasz to drzewko na "gołym gruncie", a nie na poletku uprawnym? Jest to drzewko podstawowe, a nie ulepszenie xl lub xxl?
    Jeśli drzewka nie uda się postawić, zwróć się proszę do Pomocy technicznej zgodnie ze wskazówkami zawartymi >>w tym poradniku<<. Z poziomu forum nie jestem w stanie nic więcej doradzić.

Czy masz jeszcze pytania?

5. -wiercipiętka-

ok , nic na to nie poradzimy dobrze że kilka ma postawionych
    dz, można zamykać

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

W takim razie zamykam.
    Do pomocy technicznej warto się zwrócić. Czasem na farmie coś się przyblokuje niestety, a oni potrafią pomóc w takich sytuacjach...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.