drzewko morelowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 9 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

miałam 1 drzewo morelowe i teraz nigdzie nie mogę go znalesc.Cos czytalam o jakimś pasku ale ja nie mam żadnego paska.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wyprodukowałaś drzewo to będzie ono widoczne w magazynie z poziomu Doliny szarotek oraz na tablicy do postawienia na polu.
    Pasek Ulubione jest na samej górze, stamtąd będzie już możliwość postawienia na polu:

Owoce z drzewa można zebrać 3 razy, ostatni etap to ścięcie drzewa.

Zajrzyj proszę do poradnika: Dolina Szarotek od A do Z.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

gdzie jest ten pasek ulubione?Nie mogę go znalesc.Jak otwieraja mi sie drzewka to pokazuje na morele 0 a na pewno mialam 1 bo wyprodukowalam.

4. SMOD_Atena

Pasek Ulubione podobnie jak na tablicy nasion z klasycznej farmy znajduje się na samej górze tablicy (zaznaczony na poniższym obrazku czerwoną ramką):

[[.png

Czy odebrałaś wyprodukowane drzewo i postawiłaś na polu?

5. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

na gorze mam tylko magazyn tartak i stolarz

6. SMOD_Atena

Nie chodzi o górę strony tylko górną część tablicy z drzewami jw. na obrazku.

7. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

ja je stawialam na polu tylko że ja bylam w pracy i gralam przez telefon i dzisiaj właczyłam laptopa i drzewka nigdzie nie ma.Pokazuje caly czas 0 a na polu go nie ma

8. SMOD_Atena

wbgosia jeśli postawiłaś na polu to być może zamiast trzykrotnie zebrać owoce, ścięłaś to drzewo i otrzymałaś tylko pień.

Z poziomu forum jednak tego nie sprawdzimy, napisz proszę w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

9. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

ok,dziekuje.napisze

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.