drzewko florenowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szszsz29, 11 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szszsz29

szszsz29 Forumowy żółtodziób

gdzie można nabyć drzewko florenowe

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

3. Bozenka

Bozenka Zaawansowany

Drzewko florenowe o ile mnie pamięc nie zawodzi było do zdobycia w Tajemniczych sadzonkach

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja swoje zdobyłam bardzo dawno temu w mini evencie z kołem fortuny.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za podpowiedzi.Z tego co ja kojarzę,to jak wspomnieli -drzewo florenowe można było zdobyć w tajemniczych sadzonkach,jak również na kole fortuny,ale były to jednorazowe akcje i obecnie już nie ma możliwości na zdobycie takiego drzewa.

6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Szkoda.. że nie ma szansy na zdobycie tego drzewa, dziękuję za odpowiedź na moje pytanie.
    szszsz29 daj znać czy dla Ciebie wszystko jasne, bo MOD_Atena pewnie będzie chciała zamknąć :D

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja też chętnie zdobyłabym takie florenowe drzewko [​IMG]Bardzo szkoda że nie ma już takiej możliwości.
    A w temacie odpowiedzi zostały udzielone, nic więcej do dodania nie mam i nic nie wymyślimy,więc pozwolę sobie zamknąć

monia1125 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.