Drzewko florenowe - możliwość jednokrotnego zakupu przez każdego z Graczy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika dyniowyfarmer, 26 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

witam mam pomysl wiele ludzi marzy o florenowcu ale nie moze go kupic moze moglibysmy je kupic w banku za 36,90 zł przelewem i sms DO ZAKUPU TYLKO RAZ

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2015
    JJoanna lubi to.
  2. JJoanna

JJoanna Książę forum

Popieram ten pomysł , ale też by było można udostępnić płatność tego drzewka florenowego przez SMS również - a nie tylko przelewem .
    Rozumiem , że to drzewko w sklepie za floreny tanie by nie było , ale by było .

3. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

ja naprzyklad nie kupuje przelewem a sms caly czas

4. kevin

kevin Forum Pro

pomysł nie przejdzie:oops: dali raz obroty spadły więcej tego błędu nie zrobia , dorośnij -.-

5. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Tytuł wątku nieco zmodyfikowałam.
    Ze względu na to, iż w każdym wątku przypisanym do niniejszego działu konieczne jest zamieszczenie ankiety, chciałabym poprosić o to także autora tego pomysłu. :)
    Poradnik dotyczący tego, jak stworzyć wątek z ankietą można znaleźć tutaj: KLIK.
    Na uzupełnienia pozostawiam czas do jutra do godziny 14:25

6. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

dobrze dziekuje

7. piotruś6666

piotruś6666 Wielki mistrz forum

Jestem przeciwny bo lepiej byłoby żeby zakupić je przez sianogrosze na przykład za 50 000 sianogroszy jedno drzewko:) i gdzie ankieta?

8. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

ale to nie przejdzie bo bp nie zgodzi sie

9. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Jestem oczywiście na TAKxD ( a może opcja za gwiazdki np .200 gwiazdek za FLORENOWCA xD ).

10. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Byłaby super mobilizacja:p w zdobywaniu gwiazdek zarówno dla młodych jak i starszych stażem graczy .Florenowiec to marzenie każdego gracza:inlove:.

11. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

nie da sie zrobic ankiety

12. MOD_Dotti

MOD_Dotti Guest

Kilka postów usunęłam. Prosiłabym, aby w wątkach znajdujących się w dziale "Zbiór aktualizacji i pomysłów" dyskutować o tym, dlaczego konkretnie dany pomysł nam się podoba/ nie podoba lub co ewentualnie byśmy w nim zmienili.
    Wszelkie posty typu: "Jestem za", "Popieram" itp. usuwamy jako spam, ponieważ nie wnoszą niczego do dyskusji.

dyniowyfarmer - w tym wątku niestety nie uda Ci się dodać ankiety. Utwórz proszę nowy wątek o tym samym temacie (a przed jego publikacją dodaj do niego ankietę zgodnie ze wskazówkami zawartymi w moim wcześniejszym poście). :)

Edycja: W związku z tym, że powstał nowy, posiadający ankietę, wątek dotyczący tego pomysłu - niniejszy pozwolę przenieść sobie do archiwum. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 lutego 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.