drzewko adwentowe 2011

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niesamowitusia, 30 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

W którym numerze skrzyni jest ten item? (chodzi o zatokę piratów, skrzynia za 19 fl) - w poradniku nie doczytałam. Kiedyś padła tu na forum odpowiedź, że w zatoce piratów w skrzyni jest ten item - zaglądam tam i nic w poradniku też nic nie pisze. Bardzo roszę o odpowiedź w którym numerze skrzyni - byłam bym wdzięczna.

2. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

W poradniku było napisane, że w 1 (prawie na pewno) , co sie mijało z prawdą, bo w tym miejscu były sanki mikołaja.
    Z tym drzewkiem jak z Yeti, wszyscy słyszeli, nikt nie widział ;)

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Z tym drzewkiem to było dokładnie odwrotnie niż pisze Mariolka...
    Drzewko Adwentowe było w skrzyni nr 1:
    Wyprzedaż w Zatoce Piratów
    I jest nadal to pokazane w poradniku pomimo, że item ten został podmieniony na "Sanie Mikołaja".... o czym to pisała w odpowiedzi BA_Czerwona:
    w tym wątku: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zatoka-piratów.27536/#post-862901

BA_Ghost lubi to.
  4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Było, w poradniku, na długo przed tym, nim pojawił się post BA, że zostało
    podmienione
    wielokrotnie trafiałam na 1 i zawsze były tam sanki8)

est-orka lubi to.
  5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

:)A to już inna kwestia.... kiedy i czy rzeczywiście zostało podmienione, bo nawet BA pisze "jakiś czas temu"
    Faktem jest, że nadal w poradniku "Drzewko adwentowe 2011" zamieszczone jest do zdobycia w skrzyni nr.1.

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

est-orka dziękuje za odpowiedzi :) sprawdzę jak się sytuacja przedstawia w poradniku.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

7. niesamowitusia

W poradniku co innego w rzeczywistości co innego...
    Mam - skoro w skrzyni jest inny item skąd mają go gracze?? o_O

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niesamowitusia, już kiedyś o ten item pytałaś, wtedy też otrzymałaś odpowiedź od TL_Mouse : > tutaj <.

Jak widać nic nowego w tym temacie nie wiemy i obawiam się, że już się nie dowiemy.
    Mogę się tylko domyślać, że być może kiedyś ten item rzeczywiście był w skrzyni 1 i Gracze, którzy go posiadają mieli szczęście i go zdobyli kupując skrzynię w Zatoce Piratów. Niemniej jednak na chwilę obecną takiej możliwości nie ma, grafika w poradniku zostanie zaktualizowana najszybciej jak to będzie możliwe, a na przyszłość takie niezgodności bardzo proszę zgłaszać w tym wątku : >>>FAQ - pod lupą<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. niesamowitusia

Spokojnie - dział pytań jest chyba po to by pytać (więc przestępstwa żadnego nie popełniłam - chyba o_O).
    Odpowiedź, że nie wiecie widać mnie widocznie nie satysfakcjonuje albo nie wierze, że coś jest w grze nie wiadomo skąd...

A w ogóle to pytałam o coś innego - w którym numerze skrzyni jest item - bo nazywa się on ponoć drzewko adwentowe a w faq jest jako choinka i tego nie zauważyłam - zaglądałam to zatoki piratów chcąc taką skrzynię kupić i nic - dlatego zapytałam.

No nic widzę, że teraz nawet zapytać nie wolno, a więc do zamknięcia. :(

p.s.
    Myślałam, że chodź Ty powiesz skąd masz ten item bo (jak dobrze pamiętam) chwaliłaś się, że go masz.

Mariolka i est-orka bardzo serdecznie dziękuje Wam za pomoc - rozwiałyście moje wątpliwości, że ten item był kiedykolwiek w skrzyni u pirata. Dzięki dziewczyny!!!

Ostatnie edytowanie: 31 stycznia 2016
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.