drzewka z eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ruda_stw, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ruda_stw

ruda_stw Okazjonalny autor

chciałabym sie poskarzyc tylko nie wiem do kogo w evencie komiks były w nagrodzie tajemnicze drzewka mam poziom 89 i dostałam samo badziewie a koleżanka ma poziom 79 i dostała drzewka xxl a nawet nowe drzewko japońską wisnie i nie mówcie mi że nagrody śą odpowiednie do poziomu bo w to nie uwierze jest niesprawiedliwośc i tyle

babsi6343 lubi to.
  2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Nikt nie mówi,że są zależne od poziomu,to jest losowość,a od dawna wiadomo,że na niższych poziomach graczom trafiają się nowości na zachętę,ja na 95 poziomie prawie zawsze mam badziewie,taki los ;)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Z każdych tajemniczych sadzonek bądź też zagród nagrody są zawsze losowe i nie mamy na to żadnego niestety wpływu które drzewko w tym przypadku uda nam się zdobyć. :)

4. starking71

starking71 Czeladnik forum

Ja mam 92 lvl i przez pół roku dostałem dwa nowe drzewka i ani jednej nowej zagrody.
    Dzięki temu od trzech miesięcy nie kupiłem ani jednego florena ponieważ doszedłem do wniosku że
    BP nie zasługuje na moje pieniążki i po ostatnim evencie nie przewiduje że to się zmieni.

5. 666kobieta

666kobieta Okazjonalny autor

starking71 i chwała Ci za to :D

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przypominam że dział pytań ogólnych nie jest wątkiem do dyskusji, dyskutować można na tego typu tematu w tym dziale:
    Mini Eventy - Temat do rozmów :)

7. Luba

Luba Stały bywalec

To ja sie pytam ,po co takie ogłoszenia się pojawiają ? https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-zmiany-dotyczące-wygranych-przedmiotów.10364/
    To co sie kryje pod "hasłem " wysiłek gracza i osiągnięcia w grze"?To że,wielu ma wysoki lvl i nałogowo farmeruje ma jakieś znaczenie ,ja mam 93 lvl ,jestem aktywnym graczem i czynnie biorę udział w eventach ,a trafiła mi się z T&S jabłonka XL +orzech XL mam wpaść w farmerowe kompleksy ?
    Czy inwestowanie kasy w gre to jest ten finansowy wysiłek i o-siągnięcie,czy raczej sięgnięcie do kieszeni gracza decyduje o tej niby losowej super nagrodzie w tajemniczych drzewkach ,zagrodach .i.t.p ?:p Po co szczuć z dużym stażem farmerów ,że mają większe szanse wylosować coś extra,jak widać po postach ,ze taka losowość to iluzja?8)

8. Tak jak napisał SMOD_Cris jakoś drzewek jest losowa i niestety nie mamy na to wpływu. Ja też raz dostaje same jabłonki a innym razem trafi mi się jakaś nowość, niektórzy gracze piszą że trzeba poszukać miejsca na farmie, zmieniać łąki i obserwować gdzie wpadają lepsze okazy. Ja nie zauważyłam takiej zależności ale zawsze spróbować warto.:)

Nie wiem co kryje się pod zacytowanym przez Ciebie hasłem ale myślę że chodzi tutaj o poziom w grze i systematyczność logowań ale do końca nie wiem :)

Czy autorka ma jeszcze jakieś pytania ???:)

9. Luba

Luba Stały bywalec

ja tylko tak jak autorka wątku chcę się dowiedzieć czy system w/w ogłoszeniu wogóle działa ,bo ja tez jak autorka mam wątpliwości i nie wiem jak to się sprawdza.Tyle błedów ostatnio się pojawiło,więc może ten system też wypadałoby gdzieś zgłosić i ewentualnie naprawić.Jeżeli ktoś ładuje nie tylko kase w gre ale i poświeca swój czas to chce mieć jasność a nie takie gdybanie i eksperymentowanie ;)

10. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

[QUOTE="Nie wiem co kryje się pod zacytowanym przez Ciebie hasłem ale myślę że chodzi tutaj o poziom w grze i systematyczność logowań ale do końca nie wiem :)[/QUOTE]
    A mnie się wydaje, że to też nie jest tak... loguję się codziennie, mam 98 poziom i pozostawię bez komentarza to co dostaję z Tsów (drzewka i zagrody). Z ostatnich TSów z eventu dostałam żółtą oborę i żółte strusie...

11. matiazza

matiazza Okazjonalny autor

Fajnie by było się nimi wymieniać - znaczy niepotrzebnymi nam przedmiotami. Może twórcy zorganizują jakiś plac wymian?

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

System został poprawiony i z doświadczenia, a także z wpisów graczy z ostatnich kilku edycji widzimy poprawę jeśli chodzi o nagrody jakie gracze otrzymują z TS-ów, jednakże nie jest przecież powiedziane, że od czasu do czasu jakieś gorsze drzewko się nie trafi. Jeśli już ma to miejsce, to dużo, dużo rzadziej niż wcześniej, także surmie XXL czy bobry + których wysyp wcześniej można było zaobserwować, teraz ustąpiły innym drzewkom, w tym i ich ulepszeniom ++

13. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Krzysiu masz racje- surmia xxl i bobry + u mnie juz sie nie pojawiaja- ustapily miejsca bobrom ++ :p

14. Luba

Luba Stały bywalec

Super naukowo wytłumaczone, że naprawiony system działa idealnie .

Jest poprawa ,co z wpisów graczy wynika , taka to oparta na wnikliwych obserwacjach Chrisowa-farmerska logika. Po prostu wszystko jest cacy :p
    Jestem pod wrażeniem udowodnienia (nie tylko)mi po wdrożeniu nowego sytemu ,teorii względnosci TSów-losowosci,pomijam surmie, ale za tego bobra ,to należy się SMOD_Chrisowi nagroda Nobla8)

15. Odpowiedź została udzielona a że nie jest to dział dyskusyjny graczom dziękuję za pomoc i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.