drzewka z eventu owocowego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika elzunia_r, 5 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elzunia_r

elzunia_r Forumowy żółtodziób

Witam jeszcze raz z tego tematu ponieważ brak jest w stodole owoców a poradnika nie wynika, że drzewka pozostają w grze.

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jeżeli chodzi Ci o nowe drzewka za talary, to sprawdzałaś w zakładce owoce?
    Zebrałaś już te drzewka chociaż z raz?

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Drzewka są nagrodą, więc w grze pozostaną. A czy zebrałaś już owoce z drzewek, bo jeśli nie, nie będą one jeszcze widoczne w stodole.

4. elzunia_r

Tak zebrałam ale w stodole do kupowania talarów są więc uważałam, że to tylko na czas eventu. Ja jestem już na 94 poziomie.

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2016
  5. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Bo możesz kupować w nieskończoność te drzewka ;)

6. elzunia_r

To już wiem, tylko trzeba mieć tyle owoców, żeby wpłacić na talary i to wszystko lecz w powiązaniu stodół na farmie i stodole do eventu to jest różnica. A może to już pytanie do pomocy technicznej?

Ostatnie edytowanie: 5 lipca 2016
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

elzunia_r nie bardzo rozumiem co masz na myśli, jakie powiązanie stodół na farmie i stodole do eventu?

8. elzunia_r

Przepraszam już jest ok, mój błąd. Dzięki:)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już jest ok, to miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.