Drzewka >Korsyka< i drzewka >Rio<

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eldena, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eldena

eldena Młodszy ekspert

Kupiłam 10 drzewek >RIO< i 10 drzewek >KORSYKA<. Po zakupie okazało się, że wszystkie 20 drzewek to >Rio<. Myśląc, ze popełniłam jakiś błąd przy zakupie - udałam się się na wyspę i w tropikalnym sklepie kupilam jeszcze 2 drzewka >Korsyka<. No i co się okazało??? Te 2 drzewka to też niestety >Rio< !!! :mad:

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zastosuj się proszę do tego Poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Być może jest to błąd wyświetlania.
    Jeśli jednak nadal nie będzie kupionych przez Ciebie sadzonek, skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną. Z pozycji Forum nie mam możliwości sprawdzenia, co stało się na Twojej Farmie.

3. eldena

eldena Młodszy ekspert

PT potraktowało mnie jak niedorozwiniętego dzięcioła. Zastanawiam się, czy będąc na 95 lvl i 211 na Bahama grać dalej??? Znikąd pomocy, znikąd dobrego słowa tylko rady jak od starej ciotki. Chyba po 5 latach pożegnam się bez żalu!

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

eldena, niestety w temacie nic Ci nie doradzę. Jeżeli rozpoczęłaś korespondencję z PT, bardzo Cię proszę o jej kontynuowanie :)
    Mam nadzieję że sprawa drzewek się wyjaśni. :)
    Czy grać dalej - musisz zdecydować sama :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Pomimo dzisiejszej obecności na forum autorka więcej pytań nie zadała więc wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.