Drzewka korkowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 19 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ile razy trzeba zebrać te drzewka,aby wystarczyło na całość produktu w młynie?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, zależy czy użyjesz super nawozu Zosi. Potrzebujemy 108 sztuk korków pozyskiwanych z drzewa korkowego, mamy 10 drzew, z jednego drzewa możemy otrzymać 4 korki (z SNZ 6 korków). Wg moich obliczeń wystarczą dwa lub trzy zbiory, ale już późno, więc mogłam sobie coś zaplątać. Zapraszam więc do własnych obliczeń. :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Zadałam pytanie, ponieważ nie tak dawno wróciłam, po tygodniowej nieobecności i widzę nowy event,że coś w młynie mamy produkować i na szybko odpowiedź chciałam uzyskać. Drzew to mamy 12, więc 2 zbiory i jeden z 3 drzewek załatwi sprawę,już obliczyłam.
    Dzięki za odpowiedź:)
    Pytań brak:)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

carlain21, widzisz mówiłam że późna pora jak dla mnie i dwa drzewka pominęłam. Masz rację mamy 12 drzewek. ;)
    Cieszę się że wszystko jest już jasne. :) Skoro kolejnych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :) Życzę spokojnej nocy. :)

carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.