Drzewka i owoce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Diablica27-, 20 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Diablica27-

-Diablica27- Czeladnik forum

Witam.
    Potrzebuje do zadania czarny bez....Skad mam wziasc to drzewo? nawet na targu niemozna kupic czarnego bzu. pozdrawiam

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Czarny bez to drzewko z tajemniczej sadzonki, podczas tej edycji czarny bez xl oraz xxl, były po raz ostatni do zdobycia,ale zwykły czarny bez chyba nadal można zdobyć:) Nie wiem jak to jest z tym.

A na targu można czarny bez kupić, jest tam wpisany jako owoc czarnego bzu.

3. -Diablica27-

-Diablica27- Czeladnik forum

Dziękuje za odp. na rynku szukalam jako czarny bez...a nie owoc. .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. carlain21

Ja mam pytanie,jeśli mogę, to dotyczy też bzu:)
    Jak to jest z tym drzewkiem,podczas ostatniej edycji czarny bez xl oraz xxl,po raz ostatni do zdobycia a zwykły bez, nadla można zdobyć???

6. SMOD_Atena

Jeśli nie zamieszczono informacji,że zwykły Czarny bez będzie po raz ostatni,to oznacza że szanse na jego zdobycie będą podczas kolejnej edycji mini-eventu Tajemnicze sadzonki.W tabelce też jest informacja,że drzewo to jest do zdobycia w TS-ach,więc myślę że będzie można je jeszcze zdobyć.

7. carlain21

Teraz mnie to tak zastanowiło:) Dziękuję za odpowiedź. Chciałam wiedzieć.

Masz rację, jest w tabelce,ale nie wiem jak to jest z wprowadzeniem zmian to poradników. Lepiej więc dopytać.

8. mombi54

mombi54 Czeladnik forum

zglos sie do mnie jak bedzie G&T I przypomnij mi...podaruje Ci je, to jest drzewko z TS-ow

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

carlain21 dziękuję za pomoc :)
    mombi54 przypominam, że nie jest to dział dyskusyjny. Swoją ofertę możesz zamieścić w tym wątku: >>klik<< lub wysłać do Autorki tematu sówkę w grze :)
    Diablica, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

10. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone,Autorka kolejnych pytań nie zgłasza,więc domyślam się że wszystko jest jasne i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.