drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AgentBond, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

witam!
    czy jest możliwość zdobycia drzew typu: mleczodrzew, koziomleczodrzew, perełkowiec, drzewo cukrowe, druciak, solne, papugowiec, drzewo z nawozem, supernawozem???

2. alexander56

alexander56 Generał forum

nie ma takiej opcji poza otrzymaniem z G&T ;):p wykluczajac wielkie drzewa dajace SN jak i SNZ o które pytasz bo te były jedynie do zdobycia w zielonym expresie i dotad nie ma szans nawet na wymiane czy podarunek w czas G&T

eliza9070 i MOD_Cookie* lubią to.
  3. AgentBond

no to lipa :cry:
    jestem początkującym graczem i nie mam:cry: nic ciekawego do zaoferowania w zamian

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

palma222 Twój post usunęłam, ponieważ zawierał tylko cytat.
    Tak jak napisał alexander56, wymienione przez Ciebie drzewa możliwe są do zdobycia jedynie podczas trwania eventu G&T (oprócz drzewek nawozowych). Bardzo dziękuję za pomoc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. AgentBond

a drzewka nawozowe jak można zdobyć???
    jest w ogóle szansa na to????
    co to ZGADULA I GDZIE JĄ SZUKAĆ?

6. -jarecki66-

-jarecki66- Czeladnik forum

witam atrakcyjny zakup drzew to 8 sztuk za 5 floreny jeśli tak jest to za 20 florenów mam otrzymać 32 drzewa, mam pytanie zakupiłem 4x8 to z konta zniknęło 20 florenów, a drzewek niema to co za promocja jest kasa znika a drzew niema. Do pomocy technicznej już napisałem .

7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No przecież wyżej alexander56 napisał, że nie można ich w żaden sposób zdobyć.
    A zgadula, to już inne pytanie. Można ją znaleźć >>TUTAJ<<

Tutaj tworzymy pojedyncze zapytania. Skoro pisałeś do PT, czekaj na odpowiedź, to najbardziej kompetentne źródło odpowiedzi, jeśli chodzi o pieniądze.

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Forum krok po kroku
    Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 kwietnia 2016
  8. -jarecki66-

-jarecki66- Czeladnik forum

Już załapałem na czym ta promocja działa wybierasz 8 za 5 floreny a otrzymujesz 1 sztukę losowo nic ciekawego to naciąganie na kasę oferta jest do bani?

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

TU możesz podyskutować na ten temat.

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

autor otrzymał odpowiedz, pomagającym dziękuję i watek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.