drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam!!! chciałam kupić drzewa które są w ofercie lecz nie mogę!! mam szare nieaktywne pole a pod koszykiem - wyzeruj :(

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam Cię do poradnika: Atrakcyjny zakup drzew (kliknięcie spowoduje przejście do odpowiedniego poradnika). Znajdziemy w nim taką oto informacje:
    "
    UWAGI:
    Podczas zakupu gracz otrzyma losowe drzewa spośród tych, które wcześniej umieścił w naczyniach.
    Konieczne jest obsadzenie wszystkich naczyń - nie ma możliwości pominięcia któregoś.
    Wyprzedaż obejmuje tylko podstawowe drzewa, bez ulepszeń XL i XXL.

Na planszy eventowej będzie zapamiętywany ostatni wybór gracza . Będzie on pamiętany dopóki nie zostanie użyta opcja "Wyzeruj" ."

Sądzę, że to może być rozwiązanie problemu.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. zgraja_z_widlami

zgraja_z_widlami Czeladnik forum

JA tego nie rozumiem. Wybralam dwa drzewa do niebieskich doniczek i dalej mam szare pole przy florenach. Czemu?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zgraja_z_widlami, musisz umieścić w doniczkach 8 wybranych drzewek, tak jak jest napisane w poradniku Atrakcyjny zakup drzew :

Etap 1
    Wybór 5 drzew zwykłych, które zostaną umieszczone w naczyniach brązowych.

Etap 2
    Wybór 2 drzew niezwykłych, które zajmą naczynia niebieskie.

Etap 3
    Wybór 1 drzewa rzadkiego, które zajmie naczynie zielone.

Etap 4
    Wybór ilości drzew do kupienia (koszt 1 drzewka to 5 FL)

Etap 5
    Odebranie zakupionych drzewek.

UWAGI:
    Podczas zakupu gracz otrzyma losowe drzewa spośród tych, które wcześniej umieścił w naczyniach.
    Konieczne jest obsadzenie wszystkich naczyń - nie ma możliwości pominięcia któregoś (...)

wandeusz czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

musisz odsadzić wszystkie doniczki,,mimo,że Cię nie interesują,,,musisz mieć komplet

6. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Dzięki już rozumiem, po prostu trzeba zrobić zakup za aż 40 florenów

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

To jednak nie jest tak do końca.

Po zaznaczeniu wybranych drzewek możesz zaznaczyć ile drzewek chcesz zakupić, nie musisz zaznaczać 8 drzewek na kwotę 40 florenów, możesz zakupić np. jedno drzewko za 5 florenów.
    Jednak prawdopodobieństwo trafienia drzewka należącego do rzadkich jest wtedy dużo mniejsze.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2016
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.