Drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klaudix022, 9 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudix022

klaudix022 Stały bywalec

Ile polecacie mieć drzew każdego rodzaju? ( tzn. np. po 5 jabłonek, coś w tym stylu ) Bo obecnie całą jedną łąkę mm zawaloną drzewami.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, każdy Farmer ma inna strategię i ciężko mi doradzić coś konkretnego. Owoce drzew są potrzebne np. do pasz i do różnego rodzaju misji, eventów. Możesz sobie zerknąć i zdecydować jakie drzewka będą Ci w danej chwili potrzebne.
    O radę możesz również poprosić doświadczonych graczy np. w tym wątku: KLIK

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja wystawiłam sobie każdego po 2 sztuki w rozmiarze XXL-jesli mam ;) jak nie, to i tak 2. chyba że potrzebne mi są do oddania w jakiejś misji to mam wtedy wystawione je wszystkie ile mam ;)

aleksandra lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadała, w związku z tym temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.