drzewa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jojo212, 4 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jojo212

jojo212 Moguł forum

co sie dzieje z drzewami mam granatowca a wyglada jak żołądz co sie dzieje do licha rubcie w kncu cos z tym

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyloguj się proszę i zaloguj ponownie do gry, a następnie sprawdź co się dzieje z drzewkiem. I daj proszę znać czy wszystko z nim w porządku. ;)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

do autora
    po przeczytaniu twego posta postawiłem owe drzewka i stwierdzam że jednak się różnią
    [​IMG] "Żołądź
    [​IMG] granatowiec

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorze czy z drzewkiem wszystko jest już w porządku? ;)

5. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

A czemu nie da się postawic xl na bahamie podstawy mam i nic nie wychodzi a ciasteczka czyste przelogowanie nie pomaga

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Mówisz o granatowcu? Jeżeli nie możesz na podstawę nałożyć to skontaktuj się z pomocą techniczną.

7. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Granatowca w wersji xl lub xxl ,faktycznie nie da się postawić na podstawie ,próbowałam i jest to niemożliwe .

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skontaktuj się z pomocą techniczną.

9. agula38

ok :) z tymi granatowcami w ogóle jest dziwna sprawa ,bo zwykle granaty po ściągnięciu do paska są w dwóch miejscach ,jakby stare sadzonki w jednym ,a te nowe w drugim

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pierwszego dnia był błąd z tymi granatowcami, stąd nie da się ich nałożyć, dlatego prosimy o kontakt z pomocą techniczną.

11. agula38

błąd jest nadal ,ale wystarczy ściągnąć wszystko do paska i postawić na nowo ,podstawę i nakładkę ,wtedy się da

12. mieczu

mieczu Baron forum

no u mnie też występuje podobny problem, zwinąłem wszystko do paska i mam tam w dwóch miejscach zwykłe granatowce i skąd tu wiedzieć, na które można nałożyć ulepszenia XL i XXL, a na które nie? mam nadzieję, że programiści szybko uporają się z tym błędem, do pomocy technicznej właśnie o tym napisałem, zobaczymy co odpiszą...

13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Skoro skontaktowałeś się z Pomocą Techniczną, to czekaj proszę na odpowiedź. :)

14. mieczu

mieczu Baron forum

pomoc techniczna naprawiła błąd z granatowcami, który się u mnie pojawiał i znów wszystki granatowce są "jednego typu" i na wszystkie bez wyjątków da się nakładać ulepszenia, yupi :D dziękuję

15. Autor był dzisiaj aktywny na forum, więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.