Drzewa specjalne xl i xxl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monia1125, 3 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Mam takie pytanie czy jest jakaś tabela mówiąca o tym jakie są drzewa xl i xxl specjalne i gdzie je można otrzymać? :)
    Szukam i znalazłam tylko informacje tutaj drzewa specjalne - zależności że są niektóre drzewa w rozmiarze xl i xxl ale nie ma informacji na temat gdzie je można zdobyć. Jest gdzieś taka tabelka, lub jakieś informacje (bo zawsze mogłam przeoczyć)??
    :)

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ok te to znam i to bardzo dobrze. Czyli innych nie ma z tego wnioskuję że jeżeli chcę sprawdzić jak wygląda np jajeczne xxl muszę je zdobyć. I nie ma też informacji gdzie można drzewko specjalne zdobyć w formie xl i xxl. Na przykładzie Czarnego Bzu: pod nim pisze w tabeli "aktualnie nie do zdobycia" ale to nie do końca prawda ponieważ xxl i xl są do zdobycia w TSach (a jak ulepszenie wypadnie to podstawa też) - a takiej informacji brak.
    Jeżeli jest tak jak pisze można zamknąć.

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

O fakt o tym że w nieoficjalnym poradniku można zobaczyć te drzewka wyleciało mi z głowy :)
    Pytań więcej w temacie drzewek nie mam, zostawiłam mini notkę w FAQ pod lupą, tutaj można zamknąć :)
    Bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi. :)

4. Bardzo proszę i skoro wszystko jest już jasne to wątek pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.