Drzewa nawozowe cd.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 13 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Drzewa nawozowe - temat zamknięty. Ale sprawdziłam u siebie XL , które dają 2 "skarpetki". Mam 2 Wielkie Turbo Drzewa XL x 2 - powinno dopisać 4 szt., dopisało tylko 2 szt. Nie sprawdziłam drzew dających pozostałe nawozy. Nie wiem, jak długo to trwa, bo zbierając plony nie sprawdzam ilości dopisanych sztuk. Miłego dnia.

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2016
  2. renataz69

renataz69 Czeladnik forum

a jak wygląda drzewo nawozowe i jak je zdobyć? - czy ono daje super nawóz?

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

W podanym niżej linku znajdziesz poradnik do eventu Zielony Ekspres. Pokazane są tam drzewka nawozowe :)
    KLIK
    Edycja
    A tak wyglądają na "żywo" na farmie :)[​IMG]

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2016
    chrumcia91 i -norbijas- lubią to.
  4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a te drzewka byly podsypane nawozem Zosi? bo jesli nie byly to wszystko sie zgadza

Alutka i ***kacper*** lubią to.
  5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie zgadza się - drzewo Turbo daje 2 szt nawozu , 2 drzewa-4szt. Z dwu dostałam tylko 2 szt. Jutro sprawdzę pozostałe XL.

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

faktycznie:) teraz postawilem jedno;)

Alutka i ***kacper*** lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

***kacper***, nie wiem być może z poślizgiem dopisuje się turbo nawóz, nie sprawdzimy tego jednak z pozycji forum i jak tutaj napisała TL_Mouse : >>>klik<<<, jeśli coś się nie zgadza to zapraszamy do PT, tylko tam jest możliwość sprawdzenia.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

***kacper*** lubi to.
  8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dziękuję za odpowiedzi. Wiem, że do PT zawsze mogę napisać - ale nie tylko u mnie jest ten problemik, dlatego napisałam tutaj. Nie sprawdzam, ile sztuk dopisuje się po zbiorach - gdyby ktoś tego nie poruszył na forum, to dalej byłabym nieświadoma. Będę obserwować zbiory z "baobabów" - może to tylko chwilowy błąd.. Życzę miłego dnia.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żeby ocenić czy jakiś błąd rzeczywiście występuje to potrzebne są zgłoszenia Graczy do PT w celu sprawdzenia konta i zweryfikowania zgłoszonego problemu. Jeśli faktycznie u Ciebie coś nie będzie się zgadzało to jak napisałam wyżej zapraszam do PT, a tutaj temat zamykam.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.