drzewa na Bahamie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika otrzask, 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. otrzask

otrzask Forumowy żółtodziób

dlaczego mam zablokowane drzewa na Bahamaramie ,nie moge ich posadzi na polu ,sa przekreslone zoltym kolkiem? Tez tak macie?Wczoraj jeszcze moglam je sadzic.Malo tego , w swiatyni malp mialam odblokowanych bardzo duzo elementow,zwierzeta,bardzo duzo drzew (prawie wszystkie) uprawy a yeraz wszystko jest tak jakby nieodkryte??????? Co sie dzieje.Wczoraj kupilam floreny na handel i podarki,zuzylam czesc na zakup ale troche powinno zostac. Zostal tylko 1 floren ???Nie rozumiem co sie dzieje i dlaczego takie bledy w grze ,Moe ktos mi wyjasni.

Ostatnie edytowanie: 24 lutego 2016
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam. Na początek zastosuj się do tego: Gdy gra nie działa - poradnik.
    Jeśli nie poprawi to sytuacji, napisz na Pomocy Technicznej. Z poziomu forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić, co się stało.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. otrzask

otrzask Forumowy żółtodziób

No niewiem ,kiedys napisalam do pomocy ale nie doczekalam sie odpowiedzi, Wiecej pytan nie mam. chcialaby po prostu moc normalnie grac, wykupilam kombajn bo chcialam posadzic drzewa ktore wczoraj usunelam a tu nic z tego , zawsze jakies straty. Ogarnijcie to wszystko aby lepiej dzialalo,

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

My jesteśmy ekipą od forum, nie mamy wpływu na grę. Jeśli nie otrzymałaś odp. od PT, sprawdź folder spamu. PT odpowiada na każde zgłoszenie.
    Tak więc opisz dokładnie sytuację ze strony gry (bądź wcześniej zalogowana) i oczekuj na wiadomość zwrotną, najpierw systemową, a następnie od osoby, która będzie opracowywała zgłoszenie.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W związku z brakiem aktywności Autorki wątku, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.