drugie pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nianiek50, 12 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nianiek50

nianiek50 Okazjonalny autor

zakładam jeszcze raz temat itemy mam w ozdobach i tak nie potrafie ich postawic na rząd co moze byc powodem takiej sytuacji :cry:

-katie1234- lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakie dokładnie itemy chcesz postawić na drugi rząd chmur ?

3. nianiek50

neonowa kura neonowa koza i neonowy krolik mam je w ozdobach bo je wykupiłem wiec powinno bez problemu je postawic

-katie1234- lubi to.
  4. SMOD_Atena

Czyli te, które są wymagane na II rząd chmur, a czy rząd kupiłeś za 30 kłódek miłości w sklepie neonowym ?

5. marocco

marocco Stały bywalec

podpinam się pod pytanie, ukończyłam item, mam dwa pnącza i na żadnym nie mogę postawić neonowych zwierząt :(

-katie1234- lubi to.
  6. SMOD_Atena

Zwracajcie proszę uwagę na opisy rzędów i itemów po najechaniu na nie kursorem, wtedy łatwiej będzie postawić właściwe itemy na właściwych rzędach chmur.

7. nianiek50

tak mam kupiony droga ateno mam wszystko i nic

-katie1234- lubi to.
  8. marocco

marocco Stały bywalec

Ok, już wiem, żeby postawić na rzędzie chmur nie mogą być postawione w ogrodzie ozdobnym co mnie dziwi bo w innych rzędach mam postawione takie, które mam również w ogrodzie ozdobnym.

Pozdrawiam :)

-katie1234- lubi to.
  9. SMOD_Atena

Pierwszy z kolei od góry strony jest rząd chmur II czyli ten :

Stawiamy na nim neonowe : kura, koza i królik.

Drugi z kolei jest rząd chmur I czyli ten :

Stawiamy na nim :

Neonowe : Owca, krowa i kaczka :

marocco, jeśli masz podwójne itemy to oczywiście, że możesz mieć jeden komplet na rzędzie chmur a drugi np.. w ogrodzie, jeśli jednak itemy są pojedyncze to muszą być w inwentarzu aby móc postawić je na odpowiednich chmurkach.

10. nianiek50

czyli najpierw musze postawic kure ,koze i krolik a dopiero potem krowe kaczke i owce czy to o to chodzi ja itemy mam w dekoracjach tam gdzie sie zapisały po ich wykupieniu

-katie1234- lubi to.
  11. SMOD_Atena

Kolejność stawiania itemów jest dowolna, ważne jest żeby postawić odpowiednie itemy na właściwym rzędzie chmur.

12. nianiek50

przeciez jak wybieram item na rzedzie czyli kura to powinna mi sie wyswietlic kura a nie cofac mnie do eventu ktory juz dawno skonczyłem>:( i wykupiłem w sklepie to co potrzeba rzad sie swieci itemy sa w ozdobach wiec co moze byc powodem takiej sytuacji chyba ze jest jakis chwyt bo ja tylko wykupiłem rzad i itemy a drugiej kolekcji nie czyli drugiej krowy itd

-katie1234- lubi to.
  13. SMOD_Atena

Nie musiałeś kupować drugiego kompletu itemów. Jeśli kupiłeś komplet ze sklepu neonowego za 180 kłódek miłości to powinieneś otrzymać rząd chmur Neonowe zagrody II oraz potrzebne na ten rząd itemy czyli neonowe : kura, koza i królik i bez problemu ustawić te itemy na rzędzie chmur II. Jeśli posiadasz w inwentarzu komplet itemów na rząd II i ten rząd również i nadal masz problem to zapraszam do PT : >>>klik<<<, tam wszystko zostanie sprawdzone. Z pozycji forum nie mam takiej możliwości.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

14. nianiek50

jesli sie to nie wyjasni do niedzieli to napisze do pomocy dzieki za pomoc dzieki atenko pozdrawiam i miłego popołudnia zamykamy :)

-katie1234- lubi to.
  15. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam wzajemnie i miłego popołudnia życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.